کد خبر: 2602693
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۲

عهدنامه امير‌المؤمنين(ع)؛ سند مسئوليت‌پذيری مسئولان در نظام اسلامی

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت اراك، عهدنامه امير‌المؤمنين(ع) به مالك اشتر را سند مسئوليت‌پذيری مسئولان در نظام اسلامی دانست و خاطرنشان كرد: مسئولان بايد پيرو دستورات دين و فرمايشات ائمه اطهار(ع) به‌ويژه امام علی(ع) باشند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، حجت‌الاسلام حكمت‌علی مظفری، امام جمعه موقت اراك20 مهرماه در مراسم توديع و معارفه استانداری مركزی كه با حضور وزير كشور در سالن پيامبر(ص) استانداری مركزی برگزار شد، گفت: مسئوليت نعمتی است كه خداوند متعال برای آزمايش بشريت به بنده خويش عطا می‌كند؛ لذا انسان بايد از اين نعمت الهی به‌درستی و در مسير رسيدن به اهداف والای نظام بهره گيرد و با استفاده نابه جا اين نعمت را به نغمت تبديل نكند.
وی بيان كرد: فرصت مسئوليت در نظام جمهوری اسلامی ايران فرصت خدمت‌گزاری به مردم است و مسئولان بايد اين فرصت‌ها را ارج نهاده و با اخلاص و خدمت صادقانه در راه اهدف نظام و تحقق بخشيدن به مطالبات مردمی گام بردارند.
حجت‌الاسلام مظفری خاطرنشان كرد: استان مركزی امروز در عرصه‌های مختلف توليدی، صنعتی، اشتغال و ... با مشكلات عديده‌ای روبروست و همه مسئولان و در رأس آن استاندار جديد بايد تلاش كنند تا با ارائه برنامه‌های مدون و منسجم در راه حل مشكلات گام بردارند.
امام جمعه اراك ادامه داد: امروزه عليرغم همه قدم‌های بلندی كه در راستای حل مشكلات پيش روی استان به همت مسئولان برداشته شده؛ هنوز هم تا رسيدن به نقطه مطلوب و ايده‌آل فاصله بسيار است و مسئولان بايد تلاش كنند تا به انتظارت مردم و خانواده معظم شهدا كه برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران سرمايه‌گذاری كردند جامه عمل بپوشانند.
وی با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبری مبنی بر توسعه همه‌‌جانبه بخش توليد كشور و بيان اينكه توسعه همه‌جانبه بخش توليد از جمله نكات حايز اهميت و اولويت‌داری است كه بايد مورد توجه قرار گيرد، اظهار كرد: استان مركزی به‌عنوان قطب صنعت كشور مطرح است؛ ليكن امروز مشكلات داخلی و خارجی و تحريم‌ها وضعيت را برای صنايع ما سخت و دشوار ساخته است؛ لذا لازم است تا گام بلندی در اين زمينه برداشته و همت عالی به كار گرفته شود تا به اهداف مورد نظر خود در بخش توسعه توليد و صنعت استان دست يابيم و بتوانيم در سنگر توليد با توطئه‌ها مقابله كنيم.
امام جمعه موقت اراك در ادامه عهدنامه امير‌المؤمنين(ع) به مالك اشتر را سند مسئوليت‌پذيری مسئولان در نظام اسلامی دانست و خاطر نشان كرد: مسئولان نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران بايد پيرو دستورات دين و فرمايشات ائمه اطهار(ع) و به ویِژه حضرت امام علی(ع) از دادن وعده‌های غير عملی كه موجب خشم خداوند را فراهم می‌كند بپرهيزند؛ چراكه اگر اين مهم به درستی محقق نشود باعث بی‌اعتمادی مردم به مسئولان و فاصله گرفتن آنها از اسلام و نظام خواهد شد.
حجت‌الاسلام مظفری در ادامه با اشاره به سالروز كشتار حجاج بيت‌الله الحرام در فريضه الهی حج ياد و خاطره شهدای جمعه خونين مكرمه را كه برای تعالی و ابلاغ رسالت عظيم الهی عازم سرزمين نورانی مكه شده بودند گرامی داشت.
وی بيان كرد: شهدای جمعه خونين مكه مكرمه بر حسب ادای تكليف الهی خويش در كنگره عظيم و بسيار حساس حج حضور به هم رسانيدند تا پيام وحدت و اتحاد امت اسلامی و برائت از مشركان را به گوش جهانيان برسانند؛ اما دشمنان تاب اين قضيه را بر نداشته و چهره خبيث خويش را با دست پليد صهيونيسم كه از آستين مسئولان عربستان بيرون آمد نشان داده اين حادثه ننگين و خونين را رقم زدند.
امام جمعه موقت اراك با بيان اينكه كنگره عظيم حج علاوه بر بعد معنوی و الهی از بعد سياسی نيز حائز اهميت است، تصريح كرد: اولين آمر و بنيانگذار مكتب مبارزه با كفر و شرك در جهان بشريت حضرت ابراهيم(ص) بودند و حضرت امام(ره) نيز همواره بر لزوم آن تأكيد داشتند.
اين مقام مسئول در پايان خاطرنشان كرد: فلسفه اصلی حج اعلام برائت از مشركان و تقويت اتحاد و همدلی بين امت‌های اسلامی است كه اين مهم با توجه به همه توطئه های دشمنان به لطف و مدد الهی در حال گسترش است.
captcha