کد خبر: 2602699
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۰

مساجد در برنامه‌های سياسی و فرهنگی روز فعال باشند

گروه اجتماعی: قائم مقام نماينده ولی‌ فقيه در امور اهل‌ نست هرمزگان گفت: ائمه جمعه و جماعات مسجد بايد از تريبون مسجد برای آگاهی‌بخشی به مسلمانان از اتفاقات موجود در جهان اسلام، دوستان و دشمنان اسلام و ديگر مسائل سياسی و اجتماعی استفاده كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، حجت‌الاسلام محمد مريدی، قائم مقام نماينده ولی‌فقيه در امور اهل‌سنت هرمزگان شب گذشته 19 مهرماه در مراسم افتتاح مسجد جامع اهل‌سنت روستای چاهو با بيان اينكه قضا و قضاوت برای اولين بار توسط پيامبر(ص) در مسجد احيا شد، گفت: مسجد مكانی است كه می‌شود از آن برای علم‌آموزی استفاده كرد و فرهنگ اجتماع را به سمت خوبی‌ها تغيير داد.
وی در ادامه با اشاره به اينكه اسلام از همان آغاز با رويكرد مسائل مذهبی، سياسی و اجتماعی بوده است، گفت: پيامبر بعد از هجرت از مكه به مدينه، مدينه را به عنوان مركز حكومت اسلامی معرفی كرد و اين اولين حركت سياسی پيامبر(ص) بود.
قائم مقام نماينده ولی‌فقيه در امور اهل‌سنت هرمزگان ادامه داد: پيامبر(ص) برای اولين بار نشان داد كه در مسجد علاوه بر راز و نياز با خداوند بايد فعاليت‌های سياسی و فرهنگی نيز صورت بگيرد و بايد ماوای مسلمين باشد.
مريدی با بيان اينكه هرگاه با مشكلات سياسی، اجتماعی و فرهنگی روبرو شدند از اين سنگر برای دفاع از خود و هجوم بر دشمن استفاده كنند، گفت: مسجد مكانی است كه می‌شود از آن برای علم‌آموزی استفاده كرد و فرهنگ اجتماع را به سمت خوبی‌ها تغيير داد.
وی با بيان اينكه مسجد جوانان را از تهاجم فرهنگی دشمن مصون می‌دارد گفت: ائمه جمعه و جماعات مسجد بايد از تريبون مسجد برای آگاهی بخشی به مسلمانان از اتفاقات موجود در جهان اسلام، دوستان و دشمنان اسلام و ديگر مسائل سياسی و اجتماعی استفاده كنند.
اضافه می‌شود، مراسم افتتاح مسجد جامع روستای چاهو از توابع بندرعباس شب گذشته 19 مهرماه با حضور قائم مقام نماينده ولی‌فقيه در امور اهل‌سنت، مشاورين عالی و امور روحانيون استاندار و جمعی از روحانيون و خيرين اهل‌سنت هرمزگان در اين روستا برگزار شد.
captcha