کد خبر: 2602739
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۷

نسخه شفابخش ايران نزد غرب نيست/ ارزش‌های ايران تفاوت ماهوی با دنيای غرب دارد

گروه سياسی: دبير كميته علمی و محتوايی مجمع جهانی بيداری با اشاره به اهميت مذاكره با آمريكا، تصريح كرد: اگر به داشته‌های و مبانی ارزشی خودمان تكيه كنيم، خداوند متعال راه‌های بسته را برايمان باز می‌كند؛ بر همين اساس بايد بدانيم كه نسخه شفابخش ما نزد غرب نيست.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، عبدالله مبينی، دبير كميته علمی ـ محتوايی مجمع جهانی بيداری اسلامی 20 مهرماه در جمع كاركنان سپاه قمر بنی هاشم(ع) به تشريح تحولات بيداری اسلامی پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ايران وارد موج سوم شده و در اين موج، تحولات يكی پس از ديگری در حال شكل‌گيری است.
وی اظهار كرد: طراحی و نظريه‌پردازی از سوی علمايی چون؛ سيدجمال‌الدين اسدآبادی، ميرزای شيرازی، سيد قطب، اولين موج بيداری اسلامی در جهان بود كه سلسله جنبان آن به ايران برمی‌گردد.
مبينی خاطرنشان كرد: وقوع مرحله عملی بيداری اسلامی با پيروزی انقلاب اسلامی ايران به رهبری زعيم عاليقدر، حضرت امام خمينی(ره) آغاز شد و برای اولين بار حكومت اسلامی و انقلاب اسلامی شكل گرفت كه دشمنان با مخالفت و معاندت‌ها و انواع توطئه‌ها مانند؛ درگيری‌های قومی و قبيله‌ای، كودتا، جنگ تحميلی و تحريم به مقابله با اين انقلاب پرداختند.
اين يادگار هشت سال دفاع مقدس با اشاره به آثار و بركات معنويت و اخلاص رزمندگان و امام راحل(ره) در آن دوران طلايی، گفت: حماسه‌های رزمندگان اسلام در هشت سال جنگ تحميلی، تمام شيوه‌ها، تاكتيك‌ها و استراتژی‌های جنگ در دنيا را دگرگون كرد.
مبينی خلوص تك تك رزمندگان اسلام را از ويژگی‌های دوران دفاع مقدس برشمرد و افزود: رشادت‌های رزمندگان و شهدای دفاع مقدس به‌عنوان الگويی برای مبارزان در اقصی نقاط عالم قرار گرفت و پيروزی‌های حزب‌الله لبنان و نيروهای مقاومت فلسطين در برابر سومين ارتش مجهز دنيا، برگرفته از اين الگوها است.
وی دفاع مقدس را گنجينه بسيار عميقی دانست كه زايش‌های مختلف آن ادامه دارد و بخشی از آن‌ها به منصه ظهور رسيده و بخش ديگرش در آينده بروز پيدا می‌كند.
دبير كميته علمی و محتوايی مجمع جهانی بيداری اسلامی، در ادامه به تحولات سوريه اشاره كرد و گفت: معارضان، معاندان و حاميان آن‌ها در غرب، كشورهای عربی و آمريكا به اين نتيجه رسيده‌اند كه مشكل سوريه، راه حل نظامی ندارد.
مبينی در پايان به برخی سؤالات حاضران درباره مسائل داخلی، منطقه‌ای و بين‌المللی پاسخ داد و درباره اهميت مذاكره با آمريكا، افزود: اگر به داشته‌های خودمان و مبانی ارزشی خودمان تكيه كنيم، خداوند متعال، راه‌های بسته را برايمان باز می‌كند و بايد بدانيم كه نسخه شفابخش ما نزد غرب نيست.
وی تصريح كرد: ارزش‌های ما تفاوت ماهوی با دنيای غرب دارد و چهار چالش اساسی بين ايران و آمريكا وجود دارد كه عبارتند از؛ تغيير معادله قدرت، بحث هسته‌ای، تقابل دو فرهنگ، مباحث مربوط به جبهه مقاومت در برابر رژيم صهيونيستی.
يادآور می‌شود، پايوران نواحی شهركرد، دانشجويی، عشايری، سپاه حفاظت فرودگاه و ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) در اين گردهمايی حضور داشتند.
captcha