صغری هنديزیپور، مديرمسئول مؤسسه ثامنالائمه(ع) رفسنجان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: گواهينامه 15 نفر از كسانی كه در دوره تربيت مربی قرآن مؤسسه ثامنالحجج(ع) رفسنجان شركت كرده بودند صادر چهارشنبه، 17 مهرماه به آنان اعطاء شد.
وی در ادامه بيان كرد: مراسم اعطای گواهينامه به اين گروه از ساعت 16 تا 18 در سالن زكريای رفسنجان با حضور امام جمعه رفسنجان؛ گروه تواشيح دعوت شده، 10 مدير و 7 مربی قرآن و مسئولان ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امورخيريه، تبليغات اسلامی، شهردار و ... برگزار شد.
هنديزیپور تصريح كرد: اين مراسم با تلاوت آياتی از كلامالله مجيد آغاز شده در ادامه پس از سخنرانی امام جمعه و اجرای برنامه توسط گروه تواشيح گواهينامه اين مربيان به آنان اعطاء شد.
مديرمسئول مؤسسه ثامنالائمه(ع) رفسنجان در پايان خاطرنشان كرد: اين طرح با هدف تربيت نيروهای متخصص قرآنی در حوزه تدريس آيات الهی در اين مؤسسه برگزار شد.