کد خبر: 2603203
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۰

•اعلام نفرات و ادارات برتر مسابقه سامانه جامع موقوفات مازندران

مديركل اوقاف و امور خيريه استان مازندران نفرات و ادارات برتر نخستين مسابقه سامانه جامع موقوفات و بقاع مازندران را اعلام كرد.

•اعلام نفرات و ادارات برتر مسابقه سامانه جامع موقوفات مازندران
مديركل اوقاف و امور خيريه استان مازندران نفرات و ادارات برتر نخستين مسابقه سامانه جامع موقوفات و بقاع مازندران را اعلام كرد.
• يك شنبه بيست و يكم مهر 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 4

حجت‌الاسلام ستار عليزاده، مديركل اوقاف و امور خيريه استان مازندران در گفت‌وگو با روابط عمومی اداره كل اوقاف و امورخيريه استان مازندران ، گفت: در پی برگزاری نخستين مسابقه سامانه جامع در استان مازندران ويژه مديران و كاركنان اداره كل و ادارات اوقاف و امور خيريه استان مازندران با هدف دانش افزايی كاركنان در هفته گذشته برگزار و نفرات برتر در رشته های تخصصی و عمومی و ادارات برتر اعلام شد.
وی افزود: در رشته تخصصی فرهنگی عليرضا وليزاده از اوقاف قائمشهر، سيدمهدی علوی از اوقاف رامسر و ابوالفضل رمضان گلينی از اوقاف تنكابن رتبه اول تا سوم را كسب كردند.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان مازندران اظهاركرد: در رشته تخصصی اجارات رتبه اول سيدعلی حسنی از اوقاف بابل، رتبه دوم سيدآرمان طاهری از اوقاف لاريجان و سيروس رشيدی از اوقاف آمل حائز رتبه نفر سوم شدند.
وی افزود: در رشته تخصصی مالی غيرعمومی فرشته شريفيان از اوقاف قائم شهر رتبه اول، كامران نعيمی از اوقاف بلده رتبه دوم و مسعود نعمتی از اوقاف آمل رتبه سوم را كسب كردند.
عليزاده تصريح كرد: در رشته تخصصی حقوقی نفر اول سيف‌الله متان از اداره‌كل، نفر دوم حميد شاكری از اوقاف قائم شهر و داوودی از اوقاف سوادكوه و حبيب نوری از اوقاف نوشهر نفر سوم اين بخش شدند.
وی افزود: در رشته تخصصی ثبتی متان از اداره‌كل رتبه اول، سيدمصطفی شكوهی از اوقاف آمل رتبه دوم و سيدحامد صابری از اوقاف بلده رتبه سوم را كسب كردند.
مديركل اوقاف و امور خيريه استان مازندران، خاطرنشان كرد: در رشته تخصصی شعبه حسابرسی تحقيق محمدصادق شفاهی از اداره‌كل رتبه اول ودر شعبه حقوقی تحقيق عين‌الله آقاجانپور از اوقاف بندپی رتبه اول را كسب كردند.
عليزاده ادامه داد: در رشته عمومی حجت الاسلام ابوذر زارعی رئيس اوقاف و امور خيريه قائمشهر حائزرتبه اول شد و ادارات اوقاف قائمشهر-بلدو آمل بجهت حضور كاركنان در اين مسابقه در رتبه های اول تا سوم فرار گرفتند.
وی افزود: نفرات اول و دوم رشته‌های اجارات و مالی غيرعمومی و نفرات برتر ساير رشته‌ها در مرحله دوم مسابقه منطقه‌ای كه از 24 تا 26 مهر ماه با حضور برترين‌های اوقاف خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سمنان، گلستان در مشهد مقدس برگزار می‌شود، شركت می‌كنند.
captcha