کد خبر: 2603489
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۲۳

مسجد بهترين مكان برای تحقق تربيت دينی و قرآنی است

گروه اجتماعی: رئيس تبليغات اسلامی مهاباد با بيان اينكه آگاهی‌دادن و تعميق مبانی اسلامی در جامعه مهم‌ترين سالت مساجد است، بهترين مكان برای تحقق تربيت دينی و قرآنی را مسجد دانست و بر ضرورت توجه به قابليت‌های ذاتی اين مكان معنوی تأكيد كرد.

حجت‌الاسلام محمد داداش‌‌زاده، رئيس اداره تبليغات اسلامی مهاباد در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: مساجد دارای ارزش و قابليت‌های ذاتی فراوانی است كه مهم‌ترين قابليت آن جنبه تربيتی اين اماكن معنوی است.
وی ادامه داد: بهترين مكان برای تحقق تربيت دينی و اسلامی مساجد است، زيرا مساجد مكان انسان‌سازی است، از سوی ديگر در جامعه اسلامی، آنچه بايد محور قرار بگيرد، تربيت است و اگر تربيت اصل قرار گرفت بدون ترديد سياست، اقتصاد، مديريت، فرهنگ و آموزش جامعه نيز اصلاح می‌شود.
اين مقام مسئول تربيت را هسته اصلی تعالی و شكوفايی فكری، معنوی، اقتصادی و فرهنگی جامعه دانست و اضافه كرد: بايد سياست‌گذاری‌های كلان جامعه رويكرد جديد را برای به خدمت كردن ظرفيت‌های تربيتی مساحد به‌عنوان تأثيرگذارترين مكان معنوی از تاريخ صدر اسلام تاكنون در جامعه اسلامی ارائه دهند و اين امر مسلماً نيازمند احيای كاركردها و هويت تربيتی مساجد است.
حجت‌الاسلام داداش‌زاده ذكر بيش از 40 بار واژه مسجد در آيات مختلف نورانی كلام وحی را بيانگر اهميت و فلسفه وجودی اين مكان معنوی دانست و اظهار كرد: خداوند در آیات سوره مباركه توبه تأكيد داشته كه مساجد خدا تنها توسط كسانی آباد می‌شود كه به خداوند ايمان دارند.
وی خاطرنشان كرد: از آنجايی كه نوجوانی مرحله الگوپذيری و شكل‌يابی هويت فرد محسوب می‌شود توجه به القای باورهای دينی و نهادينه‌كردن فرهنگ اسلامی در نوجوان امری ضروری به نظر می‌‌رسد.
رئيس اداره تبليغات اسلامی مهاباد در پايان تأكيد كرد: توجه به توسعه ساختاری و سازمانی در مساجد می‌تواند زمينه حضور هرچه بيشتر نسل جوان در مساجد را افزايش دهد و اگر می ‌خواهيم حضور نسل جوان در مساجد را پررنگ كنيم بايد به تمامی ابعاد و اركان مادی و معنوی اين فضای مقدس با توجه به مقتضيات زمان حاضر توجه داشته باشيم.
captcha