کد خبر: 2604290
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳

حضور نزديك به 200 قرآن‌‌آموز از ابركوه در آزمون حفظ و مفاهيم قرآن

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با سراسر كشور، دوازدهمين دوره آزمون سراسری قرآن روز جمعه، ۱۹ مهرماه، همزمان در شهرستان ابركوه برگزار شد كه نزديك به 200 نفر از اين شهرستان در اين آزمون حضور يافتند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، رئيس بنياد فرهنگی قرآن و عترت اميرالمؤمنين(ع) ابركوه با اعلام اين مطلب اظهار كرد: در دوازدهمين دوره آزمون سراسری قرآن كريم، ۱۹۲ نفر از قرآن آموزان بزرگترين مجتمع قرآنی كشور در رشته‌های حفظ اجزاء، ۱۰ جزء، ۲۰ جزء و حفظ كل و همچنين مفاهيم مقدماتی و تكميلی، تفسير جزء ۲۹، تدبر جزء ۳۰، صرف و … در سالن معلم و به مدت ۷۵ دقيقه با هم به رقابت پرداختند.
عزيزی در ادامه افزود: ميانگين سنی شركت‌كنندگان در اين آزمون سراسری ۲۱ ساله بوده و تعداد شركت‌كنندگان نسبت به دوره قبلی با افزايش ۱۵% روبرو بوده است.
گفتنی است، نتايج اين آزمون پايان آبان ماه از طريق پايگاه اينترنتی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همچنين پايگاه اطلاع‌رسانی www.bonyadquran.ir اعلام می‌شود و به قبول‌شدگان جوايز ارزنده و گواهينامه معتبر اعطاء خواهد شد.
captcha