کد خبر: 2604494
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۹

شركت بيش از 100 نفر در كلاس‌های آموزش مؤسسه طاها بوشهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: كلاس‌های آموزش قرآن با حضور بيش از 100 نفر در مؤسسه طاها بوشهر آغاز شده است و تا اسفندماه سال جاری ادامه می‌يابد.

زهرا كشاورزنيا، مديرمسئول مؤسسه طاها بوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآن از مهرماه در مؤسسه طاها بوشهر آغاز شده است و تا اسفندماه سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه با اشاره به حضور بيش از 100 نفر در كلاس‌های آموزش اين مركز افزود: از كلاس‌های اين دوره می‌توان به تدبر در قرآن، حفظ جزء 30 و 5 جزء و مفاهيم قرآن اشاره كرد.
كشاورزنيا اظهار كرد: مسئوليت برگزاری كلاس‌های اين دوره برعهده ناهيد حسين‌پور، اسماعيل بازدار، سيده هاجر بهزادی و سيده طاهره موسوی اشاره كرد.
وی بيان كرد: كلاس‌های اين دوره طبق برنامه‌ريزی‌های انجام شده 2 جلسه در هفته به‌مدت 120 دقيقه آموزشی در مكان اين مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود؛ در پايان دوره آزمون برگزار می‌شود و كسانی كه بتوانند حد نصاب امتياز لازم را كسب كنند گواهينامه دريافت خواهند كرد.
captcha