کد خبر: 2604756
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۵

تقوا زمينه ساز تعالی و تكامل بوده كه انسان را به رستگاری می رساند.

حجت الاسلام خليلی در نمازعيد قربان در امام زاده ابراهيم(ع) آمل گفت: تقوا زمينه ساز تعالی و تكامل بوده كه انسان را به رستگاری می رساند.


به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران حجت الاسلام نصرت الله خليلی، استاد حوزه علميه ، در خطبه های نماز عيد سعيد قربان كه در آستان مقدس امام زاده ابراهيم(ع) آمل برگزار شد با بيان اين كه تقوا امر ارزنده ای بوده كه انسان بايد به سوی آن حركت كند، گفت: تقوا زمينه ساز تعالی و تكامل بوده كه انسان را به رستگاری می رساند.
وی با اشاره به اين كه انسان همواره بايد مراقب خود بوده و بداند چه كاری می كند، بيان داشت: نفس و جان انسان هر روز بايد نظاره گر خود باشد تا ببيند امروز چه چيزی برای فردای خودش آماده كرده است.
حجت الاسلام خليلی با بيان حديثی از امام صادق(ع) ، گفت: انسان موجودی بوده كه درد، طبابت و دوا در وجود خود او است كه بايد تلاش لازم را در راستای خودسازی و تقرب الی الله داشته باشد.
استاد حوزه علميه با تاكيد بر اين كه انسان بايد نسبت به نفس اماره خود مراقبه و نظارت داشته باشد تا اسير وسوسه های شيطانی نشود، بيان داشت: آدمی بايد به طور پيوسته از خود در برابر هواهای نفسانی پرستاری كند كه شيطان تلاش گسترده ای برای انحراف انسان دارد.
وی با بيان اين كه دنيا طلبی آفت زندگی جامعه بشری شده است، خاطرنشان كرد: اگر می بينيم بشر از ياد خداوند منان غافل بوده به سبب دلبستگی به دنيا است.
captcha