به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، بانك مهر اقتصاد كه با هدف گسترش فرهنگ بانكداری اسلامی و آشنايی عموم جامعه با مبانی و الزامات بانكداری اسلامی، اقدام به برگزاری مسابقه بزرگ بانكداری اسلامی كرده است زمان برگزاری مسابقه را تا نهم آبان ماه تمديد كرد.
بر اساس اين گزارش منبع سوالات مسابقه بزرگ بانكداری اسلامی كتاب «معاملات بانكی با تاكيد بر احكام و استفتائات» است. اين كتاب در دو بخش كلی شامل كلياتی از عمليات بانكی بدون ربا و بخش استفتائات بانكی است. در بخش اول موضوعات تجيز منابع و تخصيص منابع و در بخش دوم استفتائات مربوط به اين موارد مورد بررسی قرار گرفته است.
علاقهمندان میتوانند جهت شركت در مسابقه و دريافت منبع سوالات و پرسشنامه به پايگاه اطلاعرسانی بانك مهر اقتصاد به نشانی www.mebank.ir مراجعه كنند. آخرين مهلت تحويل پاسخنامه سوالات به شعب بانك مهر اقتصاد نيز روز دوشنبه 15 مهرماه و زمان قرعهكشی، پنجشنبه دوم آبانماه مصادف با عيد غديرخم خواهدبود.
بر اساس اطلاعيه بانك مهر اقتصاد بيش از 300 مورد جايزه شامل وام قرضالحسنه و كمك هزينه سفر زيارتی به برندگان مسابقه اعطاء خواهدشد.