کد خبر: 2605264
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶

امام هادی(ع) استاد دانشگاه امام‌شناسی است

گروه اجتماعی: امام جمعه شهر محمودآباد نمونه با بيان اينكه امام هادی(ع) استاد دانشگاه امام‌شناسی است، گفت: زيارت جامعه كبيره اين امام بزرگوار كلاسی برای امام‌شناسی است و تمام اهل تقوا می‌توانند با مراجعه به آن درس امام‌شناسی را فرا بگيرند.

يه گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قزوين، حجت‌الاسلام فرهاد سماواتی، امام جمعه شهر محمودآباد روز گذشته جمعه، 26 مهرماه در خطبه‌های اين هفته نماز جمعه اين شهر با اشاره به سالروز ولادت امام هادی(ع)، از اين امام به عنوان استاد دانشگاه امام شناسی ياد كرد.
وی با بيان اينكه امام هادی(ع) يكی از مظلوم‌ترين ائمه(ع) بوده و هنوز به خوبی نتوانسته‌ايم اين بزرگوار به بشناسيم، افزود: كتب و آثاری كه از آن امام بزرگوار باقی مانده و يا در باره ايشان تدوين شده بسيار كم است، افزود: زيارت جامعه كبيره آن حضرت درس امام‌شناسی و ولايت‌مداری است.
سماواتی با بيان اينكه بايد با جنبه‌های زندگی اين امام مظلوم برای تمامی مردم معرفی و تبيين شود؛ عنوان كرد: می‌توان با تحليل و معرفی زيارت جامعه كبيره ضمن اينكه جامعه را ابعاد وجودی امام هادی(ع) آشنا كرد، ضمن شناخت ائمه را نيز در سطح جامعه فراهم نمود.
وی در بخش ديگری از خطبه‌های اين هفته نماز جمعه شهر محمودآباد با اشاره به فرا رسيدن عيد غدير، ادامه داد: عاشورا از عدم عمل به تعهدات در روز غدير و عدم بصيرت مردم نشئت گرفت و اگر امروز نيز بصيرت نداشته و به تعهدات خود در قبال ولايت عمل نكنيم مطمئناً شاهد عاشورايی ديگر خواهيم بود.
وی همچنين در فراز پايانی خطبه‌های اين هفته نماز جمعه با تأكيد بر اينكه شعار مرگ بر امريكا هميشه در نظام اسلامی مورد توجه بوده است، خاطرنشان كرد: بايد بار ديگر وصيت‌نامه امام(ره) را بازخوانی مجددی انجام داد تا دستورات اين امام بزرگوار فراموش نشود.
captcha