کد خبر: 2606218
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۹

دور جديد فعاليت‌ جنبش تمرد بحرين با برنامه «پايتخت رهبران مردمی»

گروه بين‌الملل: جنبش تمرد بحرين دومين برنامه اعتراضی خود را با عنوان «پايتخت رهبران مردمی» به زودی آغاز می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «العهد»، حسين يوسف، سخنگوی جنبش تمرد بحرين در اين باره گفت: برنامه «پايتخت رهبران مردمی» در منامه پس از برنامه تظاهرات 14 آگوست، دومين برنامه جنبش تمرد در اين كشور خواهد بود.
وی افزود: رژيم آل‌خليفه تلاش می‌كند مانع برگزاری فعاليت‌های مردمی در منامه شود، اما جنبش تمرد روش‌های جديدی را برای اجرای برنامه‌های خود به كار خواهد بست.
سخنگوی جنبش تمرد بحرين تصريح كرد: جنبش تمرد برای حفظ انقلاب و حقوق شهروندان همچنان به فعاليت‌های خود ادامه خواهد داد.
وی ادامه داد: رژيم آل‌خليفه حق آزادی بيان را به رسميت نمی‌شناسد، در حالی كه همه قوانين بين‌المللی آزادی بيان را به رسميت شناخته‌اند، از اين رو جنبش تمرد پايبند به قوانين آل‌خليفه نخواهد بود.
حسين يوسف درباره تصميم آل‌خليفه برای خريد محموله بزرگ گاز اشك‌آور از كره‌جنوبی گفت: درخواست ما از كره‌جنوبی اين است كه برای سركوب مردم آزادی‌خواه بحرين به آل‌خليفه كمك نكند، چنين تجارتی به اعتبار كره‌جنوبی لطمه خواهد زد.
لازم به ذكر است، جنبش تمرد بحرين با فراخوان قبلی در 14 آگوست سال جاری تظاهراتی سراسری در اين كشور با حضور شخصيت‌ها و اعضای احزاب و جريان‌های سياسی معارض رژيم آل‌خليفه را به عنوان سرآغازی برای سرنگون كردن رژيم بحرين برگزار كرد.
captcha