به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، علی اسماعيل پور، مديركل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان در همايش بسيجيان هنرمند شهرستان آستارا كه روز گذشته، 28مهرماه برگزار شد، اظهار كرد: شادی بدون گناه خوب است و حمايت از موسيقی فاخر برای مقابله با موسيقی مبتذل بهترين روش است.
وی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را تنهاترين وزارتخانه دارای معاونت قرآنی در كشور ناميد و عنوان كرد: قرآن بهترين كتاب راهنمای بشريت و ترسيم كننده زندگی خوب و سالم است.
اسماعيل پور در ادامه سخنان خود به صدور مجوز فقط يك موسسه قرآنی به شهرهای دارای 50 هزار نفر جمعيت اشاره كرد و گفت: اگر جمعيت بندر مرزی آستارا بيشتر از اين باشد، جهت دريافت مجوز ديگر اقدام كند.
وی در بخش ديگر سخنان خود از موج سنگين و تخريبی بيگانگان در اين خطه مرزی از ميهن اسلامی سخن گفت و تصريح كرد: برای مبارزه با امواج رسانهای دشمنان بايد از ابزار خوب و روشهای عامه پسند استفاده كنيم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان افزود: اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گيلان در راستای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، مجوز احداث نخستين مجتمع ديجيتال شهری را با سرمايه يك ميليارد ريالی در اين بندر مرزی صادر كرده كه شاهد استقبال چشمگير شهروندان از آن هستيم.
وی در پايان آستارا را شهری انقلابی، هميشه در صحنه با مردمانی با فرهنگ و اصيل عنوان و بيان كرد: بخشی از اختيارات بنده به ابراهيم مسئلتی، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستارا تفويض شده است تا شهروندان، گرفتار خطرات مسير 200 كيلومتری شهرستان با مركز استان نشوند.
يادآوری می شود که در پايان اين همايش احكام اعضای جديد كانون بسيج هنرمندان آستارا به آنها اهدا شد.