به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجتالاسلام رضا طاهريان، كارشناس مذهبی اداره تبليغات اسلامی شاهرود 29 مهرماه در نشستی با چند تن از فعالان قرآنی شهرستان شاهرود با بيان اينكه تلاوت قرآن مقدمه درك مفاهيم آن كتاب آسمانی است، اظهار كرد: تلاوت قرآن باعث صيقل دلها شده و از بهترين عبادات به حساب میآيد.
وی با بيان اينكه اگر از دوران نوجوانی و جوانی با قرآن همراه شويم، قطعاً قرآن در قلب ما نفوذ پيدا میكند، تصريح كرد: امام صادق(ع) فرموده است: «هر جوان مؤمنى كه قرآن بخواند، قرآن با گوشت و خونش آميخته خواهد شد».
اين كارشناس مذهبی با اشاره به اينكه مهمترين ويژگی انسان كه خداوند متعال تأكيد فرموده حفظ اسرار است، خاطرنشان كرد: سنتّی كه انسانها بايد از پيامبر(ص) الگو بگيرند مدارا كردن با مردم است زيرا دنيا جايگاه سختیهاست و انسان بايد با تأسی از امام و ولی نعمت خود در سختیها صبر و تحمّل داشته باشد.