کد خبر: 2606446
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰

معيار و ميزان ولايت فقيه است

حجت الاسلام قلی پور امام جمعه جويبار در مجلس ختم پدر مدير كل اوقاف مازندران بر معيار و ميزان بودن ولايت فقيه تاكيد كرد.

معيار و ميزان ولايت فقيه است
حجت الاسلام قلی پور امام جمعه جويبار در مجلس ختم پدر مدير كل اوقاف مازندران بر معيار و ميزان بودن ولايت فقيه تاكيد كرد.
• دوشنبه بيست و نهم مهر 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 10

به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران ، حجت الاسلام قلی پور در مجلس ختم پدر مدير كل اوقاف مازندران با اشاره به ماهيت مجالس ختم كه مجالس پند واندرز است گفت:دنيا بازاری است كه عده ای در آن سود می كنند و عده ديگر ضرر و خسران می بينند.
امام جمعه شهرستان جويبار گفت : هر كس در زندگی معياری دارد و معيار و ميزان ما ولايت فقيه است و اگر در مسير ولايت فقيه گام برداشته شود سعادتمندی در پيش دارد وگرنه خسران خواهيم ديد كه خسران قابل جبران نيست.
حجت الاسلام قلی پور گفت:اگر ما در همه حال خدا را حاضر و ناظر بدانيم به خود اجازه هيچ معصيتی نخواهيم داد.
وی اظهار داشت: اعمالی هستند كه اجر و ثواب آنها حتی بعد از مرگ هم ادامه دارد،صدقه جاريه ای همچون وقف ، فرزند صالح و علم صالح.
وی در پايان به مظاهر ركوب جميل اشاره كرد و گفت: خدمت در هر پست و مقامی و در هر جايگاهی ، مظهر برجسته از ركوب جميل می باشد.


captcha