به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، نمايندگی ساری حجتالاسلام احمد مروی، معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، امروز 29 مهرماه در نشست تخصصی جهانی شدن دهه غدير، كه در سالن اجتماعات هلال احمر مازندران برگزار شد، گفت: خداوند بزرگ در طول 23سال پيامبر اكرم(ص)، آنچه را كه انسان برای هدايت لازم داشت توسط جبرئيل بر پيامبرش وحی كرد.
وی افزود: در خطبه غدير پيامبر فرمودند: سه بار جبرئيل بر من هبوط كرد و از من خواست كه در اينجا توقف كنم و امری كه موظف به ابلاغ آن شدم ابلاغ كنم و اگر اين امر را انجام ندهم خط قرمزی بر روی 23 سال رسالت پيامبری خواهد بود.
مروی تصريح كرد: امير المومنين برای مردم ناشناخته نيست و حضرت نبی اكرم(ص) در هر فرصتی علی(ع) را معرفی كرده و از فضايل او سخن گفته است.
وی با بيان اينكه در غدير دشمنان نا اميد شدند، ادامه داد: اين نااميدی دشمنان به خاطر اكمال دين و نظامسازی بعد از پيامبر بود.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، با بيان اينكه دشمنان اسلام پيامبر را ساحر، شاعر و ابتر خواندند، اظهار كرد: سوره مباركه كوثر و واقعه غدير خط بطلان اين توهمات، كه رسالت پيامبر بعد از وفات او حذف میشود بود.
وی با بيان اينكه خطبه غدير بسيار مغفول مانده است، افزود: از آيتالله نظری، دبير همايش میخواهم كه با تشويق تحريك دانشجويان در ارايه پاياننامه درباره خطبه غدير راهحلی در ترويج مفاهيم بلند اين خطبه ارائه كنند.
مروی خطبه غدير را نظامسازی برای جامعه اسلامی دانست و عنوان كرد: با ولی و مولا خواندن علی، پيامبراكرم برای جوامع اسلامی الگو سازی و نظام اسلامی را تضمين و حفظ كرد.
وی افزود: بعد از غدير عدهای برای آبادی دنيايشان و بهرهگيری از مواهب دنيوی مهمترين توصيه و تاكيد پيامبر را كه ضامن اتحاد مسلمين بود ناديده گرفتند.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، بيان كرد: امروز دشمنان با جريان تكفيری و دستآموزانی ديگر تا آنجا پيشروی كرده كه سربازانشان بمب به خود بسته و به كشتن مسلمانان شيعه افتخار كرده و اين كشتار را راهی به بهشت میدانند.
وی با بيان اينكه، اهانت و توهين راه دفاع از اسلام نيست، افزود: در داخل كشور دشمن جز انداختن سنگ تفرقه، جناحبندی و خطبازی هيچ راهی ندارد و همه بايد خود را با شاخص كه ولايت فقيه است همسو كنند.
مروی، غدير را ضامن استمرار و قدرت اسلام دانست و تاكيد كرد: اگر شعاعی از غدير در ملتهای مسلمان ايجاد شود وضعيت ملتها اينگونه نخواهد بود و جمهوری اسلامی ايران به بركت تابشی از شعاع غدير عزتمند و سرافراز است.
وی انديشمندان را از تفسير نادرست غدير كه حاصلی جز اختلاف و اشتقاق صفوف مسلمين ندارد برحذر كرد و افزود: اكنون ما بيش از همه نيازمند وحدت هستيم، و با اين وجود از اعتقاداتمان نيز جانانه دفاع میكنيم و در مقابل توهين دشمنان كوتاه نمیآييم و بايد غدير را احيا و گسترش دهيم.
معاون ارتباطات حوزوی دفتر مقام معظم رهبری، خاطرنشان كرد: امروز بيشترين هجمه دشمنان متوجه ولايت فقيه است و هدف آنان فقط بحث ايران نيست بلكه مسئله بيداری اسلامی است.