کد خبر: 2606504
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹

شيخ الازهر حمله به كليسای مصر را محكوم كرد

گروه بين‌الملل: شيخ الازهر با صدور بيانيه‌ای حمله افراد ناشناس به كليسای «العذراء» در استان «جيزه» مصر را به شدت محكوم كرد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «الموجز»، احمد الطيب، شيخ الازهر در اين بيانيه كه در پايگاه اينترنتی الازهر منتشر شد، اظهار كرد: حادثه تروريستی سياهی كه كليسای العذراء در منطقه «وراق» استان جيزه را هدف قرار داد، اقدام جنايتكارانه‌ای بود كه با دين و اخلاق منافات دارد.
شوقی علام، مفتی مصر نيز با صدور بيانيه‌ای در «فيس بوك» ضمن محكوميت حمله به كليسای «العذراء» اعلام كرد: هتك حرمت كليساها با تخريب، انفجار و كشتن افرادی كه در آنجا ساكن هستند و همچنين ايجاد رعب و وحشت در ميان اهالی اين كليساها از امور حرام در شريعت اسلامی است.
شوقی علام در ادامه دو گروه مسلمانان و مسيحيان مصر را به همبستگی، تعامل و از بين‌بردن فتنه فراخواند تا راه فتنه‌افكنی بر مغرضانی كه سعی در ايجاد شكاف و اختلاف بين ملت مصر دارند، بسته شود.
وی تصريح كرد: بدون استثناء ريختن خون همه مصری‌ها حرام است و هر قطره خونی كه جاری می‌شود، خسارت جبران‌ناپذيری برای مصر به دنبال دارد.
گروه‌ها و احزاب سياسی مصر نيز اين حادثه را محكوم كردند و ايمن بكری، رئيس انجمن «ابناء الفيوم» اظهار كرد: كسی كه اين عمل جنايتكارانه را انجام داد، به هيچ يك از اديان آسمانی ارتباطی ندارد، چرا كه همه اديان به تسامح و مبارزه با خشونت دعوت می‌كنند.
بنا بر اين گزارش افراد ناشناس ديروز، 28 مهر، به كليسای «السيدة العذراء» در منطقه «وراق» در استان چيزه مصر در حين خروج قبطی‌ها حمله‌ور شدند و 3 تن از كسانی را كه برای شركت در مراسم ازدواج در اين كليسا حضور يافته بودند، كشته و همچنين 18 تن ديگر را مجروح كردند.
captcha