کد خبر: 2606532
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۰

جلوگيری از بدعت‌های مذهبی موجب ارتقاء فرهنگ دينی در جامعه می‌شود

گروه اجتماعی: با توجه به نيازهای دينی و فرهنگی بايد افراد متخصص در حوزه تبليغ استفاده تا از ورود خرافات و بدعت‌ها به مراسم‌ مذهبی جلوگيری و سبب ارتقاء فرهنگ دينی در جامعه شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سمنان، حجت‌الاسلام اسماعيل عباس‌نژاد، مسئول كانون فرهنگی ـ تبليغی بيارجمند 29 مهرماه در سالن جلسات اين كانون گفت: به دنبال پی‌گيری اهالی و شورای اسلامی روستای زمان اباد خارتوران جهت پوشش تبليغی، روحانی مستقر به اين روستا اعزام شد.
وی ادامه داد: با توجه به نيازهای دينی و فرهنگی بايد افراد متخصص در حوزه تبليغ استفاده تا از ورود خرافات و بدعت‌ها به مراسم‌های مذهبی جلوگيری و سبب ارتقاء فرهنگ دينی در جامعه شود.
عباس‌نژاد با اشاره به اينكه در نظام توحيدی به ويژه نظام اسلامی توجه ويژه‌ای به انسان شده و تلاش می‌شود تا اين مخلوق خداوند به جايگاه خليفه الهی برسد، متذكر شد: پيامبران اولوالعزم بسيار محدود بوده‌اند و بقيه پيامبران كار تبليغی انجام داده و امروز رسالت تبليغ دين بر عهده مبلغان نهاده شده است.
به گفته وی با توجه به جنگ گسترده فرهنگی دشمن، مبلغان متخصص با تحليل‌های دقيق و وقايع از اين تهاجم سرافراز بيرون می‌آيند.
captcha