کد خبر: 2606900
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۲

اجرای طرح آموزش تثبيت حفظ قرآن در مؤسسه غدير گچساران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح آموزش تثبيت حفظ قرآن ويژه حافظان كل قرآن در مؤسسه غدير گچساران اجرا می‌شود.

سعيد محمودی، مديرمسئول مؤسسه غدير گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با اجرای اين طرح آموزشی، گفت: طرح آموزش تثبيت حفظ قرآن ويژه حافظان كل قرآن در مؤسسه غدير گچساران اجرا می‌شود و كلاس‌های اين طرح كه از اول مهرماه آغاز شده است، به‌مدت يك روز در هفته داير است.
وی افزود: دو نوع كلاس آموزش تثبيت قرآن در اين مؤسسه برگزار می‌شود كه شامل تثبيت كلی و جزئی قرآن است و در اين دوره، تثبيت كلی قرآن مد نظر است كه در اين دوره قرآن‌آموزان به مشورت با مربی حفظ يا حافظان با تجربه می‌پردازند و برنامه‌های مناسب را از اساتيد دريافت می‌كنند.
محمودی با اشاره به اهميت تثبيت حفظ قرآن برای كيفی‌كردن آموزه‌های قرآنی، تصريح كرد: قرآن‌آموزان و حافظان قرآن با شركت در اين كلاس‌ها، آمادگی لازم را برای حضور در مسابقات قرآن پيدا می‌كنند.
وی با بيان اين كه اين مؤسسه اهتمام بسياری در زمينه برگزاری كلاس‌های آموزش حفظ قرآن دارد، اظهار كرد: همچنين شركت‌كنندگان در كلاس‌های آموزش حفظ قرآن نيز در خلال فراگيری حفظ قرآن با تثبيت محفوظات خود می‌پردازند و در هر كلاس نيز بين 15 تا 20 قرآن‌آموز حضور دارند.
محمودی عنوان كرد: برگزاری مسابقات حفظ قرآن نيز از جمله فعاليت‌های اين مؤسسه قرآنی است و هر ماه يك مسابقه قرآن ويژه حافظان قرآن به‌منظور سنجش ميزان فراگيری قرآن‌آموزان و كارآيی مربيان در اين مؤسسه برگزار می‌شود.
مديرمسئول مؤسسه غدير گچساران خاطرنشان كرد: كلاس‌های آموزش حفظ قرآن در حال حاضر با حضور گسترده قرآن‌آموزان برگزار می‌شود و شركت‌‌كنندگان در اين كلاس‌ها طی سه تا شش سال موفق به حفظ كل قرآن می‌شوند.
captcha