ماموستا مصطفی محمودی، امام جمعه پيرانشهر در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، با اشاره به اهميت 18 ماه ذیالحجه كه مصادف با عيد بزرگ غدير خم در دين مبين اسلام است، اظهار كرد: در عيد سعيد غدير خم، اتمام نعمت و اكمال دين از سوی خداوند توسط آخرين پيامبر خدا حضرت محمد مصطفی(ص) صورت گرفت.
وی ادامه داد: خاتم پيامبران در اين روز كه نقطه عطفی در تاريخ اسلام محسوب میشود، حضرت علی(ع) را بهعنوان جانشين خود برای احيای دين الهی به مردم معرفی كرد.
امام جمعه پيرانشهر افزود: در روز غدير خم با اتمام رسالت پيامبر بزرگوار اسلام(ص) لطف خداوند شامل حال بندگان شده است و وظيفه مسلمانان در جهان امروز وحدت و همبستگی و دفاع از حقوق مظلومان و ايستادگی در مقابل ظلم و جور است. عيد غدير خم و ايام دهه ولايت و امامت بهترين فرصت است كه جايگاه والای رهبری و ولايت در جامعه تبيين شود.
امام جمعه پيرانشهر با بيان اينكه غدير مايه اتحاد است نه تفرقه و اختلاف، گفت: در اين روز پيامبر(ص) همه مسلمانان را دور خود جمع كرد و حضرت علی(ع) را بهعنوان جانشين خود معرفی كرد، بايد توجه كنيم كه مخاطب ايشان تمام مسلمانان بود كه ما اين امر را سبب دوستی بين شيعه و سنی میدانيم.
ماموستا محمودی در پايان يادآور شد: ولايت حضرت اميرالمؤمنين(ع) باب الله است و هيچ روزی به عظمت اين روز وجود ندارد برای همين با وجودی كه روز مبعث بزرگترين روز است ولی اگر غدير و ولايت نبود همان بعثت هم ابتر میماند.