کد خبر: 2607161
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۹

برگزاری همايش «ولايت» در مؤسسه هدی تهران

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همايش «ولايت»، روز دوشنبه 29 مهرماه در مؤسسه هدی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، همايش «ولايت»، روز دوشنبه 29 مهرماه به‌مناسبت عيد ولايت و در سالروز ميلاد امام هادی(ع) با حضور جمعی از دانش‌پژوهان در نماز خانه مؤسسه هدی تهران برگزار شد.
مراسم با تلاوت تحقيق آياتی چند از كلام‌الله مجيد (آيات ابلاغ رسالت و ولايت؛ آيات 69-67 سوره مائده) توسط حافظ كل قرآن كريم، دانش پزوه برتر و معلم مؤسسه آغاز شد و سپس توسط يكی ديگر از دانش‌پژوهان، پيام انكار نشدنی واقعه غدير، اهميت آن و حوادث تاريخی بعد از وفات پيامبر(ص) تا به خلافت رسيدن حضرت علی(ع) و تحميل شدن ايشان در برابر سختی‌ها و گرفتاری‌های ناشی از عدم بلوغ فكری برخی از مردم آن زمان تا به هنگام شهادت آن بزرگوار برای حضار به صورت خلاصه بيان و ياد آوری شد.
همچنين شعری نيز در مدح صفات و مناقب عظمای حضرت علی(ع) پيشكشی به ساحت مقدس امام زمان(عج) توسط يكی از دانش‌پژوهان اجرا شد و پس از آن يكی از دانش‌پژوهان مؤسسه به مديحه‌سرايی و مولودی‌خوانی در اوصاف والای آن حضرت و وقايع تأمل‌برانگيز و دين‌مدار غدير كه در آن واقعه تجلی اراده الهی توسط حضرت محمد(ص) نمودار شده بود پرداخت.
حسن ختام برنامه، اهدای تبريك‌نامه و هديه به سادات مجلس به‌رسم يادبود و يادآوری مقام بزرگ خاندان ائمه اطهار(ع) بود؛ اين مراسم با ذكر دعای قرآنی به اتمام رسيد.
خبرنگار: معصومه نوروزحقی
captcha