کد خبر: 2608438
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶

محفل انس با قرآن در كنارك برگزار شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان كنارك گفت: به‌مناسبت دهه ولايت و عيد سعيد غدير خم‌ محفل انس با قرآن كريم جمعه، 3 آبان‌ماه در این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام حميدرضا جامعی، سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان كنارك در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان‌ و بلوچستان، گفت: به‌مناسبت دهه ولايت و عيد سعيد غدير خم، محفل انس با قرآن كريم جمعه، 3 آبان‌ماه در این شهرستان برگزار شد.
سرپرست اداره تبليغات اسلامی شهرستان كنارك در ادامه بیان كرد: اين محفل نورانی با حضور علما و قاريان برجسته تشيع و تسنن در محل مسجد جامع اهل سنت اين شهرستان برگزار شد.
حجت الاسلام جامعی بيان كرد: محافل انس با قرآن باعث می‌شود تا جامعه مسلمين وحدت و انس بيشتری با هم داشته باشند، وقتی وحدت باشد دشمن هم نمی‌تواند در جامعه مسلمين رسوخ كند و كارشكنی كند و تفرقه ايجاد كند‌.
امام جمعه اهل تسنن شهرستان خاش با بيان اين‌كه قرآن شناسه مسلمين است، گفت: خداوند در قرآن راه را به همه نشان داده است، قرآن حجت است و از آيه‌ها و سوره‌های قرآن بايد درس گرفت.
captcha