کد خبر: 2610052
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸

احيای تذكر لسانی؛ گامی مهم در اجرای امر به معروف و نهی از منكر

گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در استان فارس گفت: احيای تذكر لسانی در جامعه بركات زيادی دارد و امر به معروف و نهی از منكر را در جامعه زنده نگه می‌دارد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، آيت‌الله اسدالله ايمانی، نماينده ولی‌ فقيه در استان فارس‌ امروز سه‌شنبه، 7 آبان‌ماه در همايش سراسری ستادهای امر به معروف و نهی از منكر این استان با بيان اینکه در اوايل انقلاب مردم به هر منكری واكنش نشان می‌دادند ولی متأسفانه اين امر به‌تدريج كمرنگ شد، عنوان كرد: امروز مهم‌ترين وظيفه ستاد امر به معروف و نهی از منكر اين است كه حالت عكس‌العمل به گناه و منكر را ‌ميان مردم زنده كرده و اين احساس در مردم احيا شود كه نسبت به‌وقوع گناه در جامعه مسئول هستند.
امام جمعه شيراز بيان كرد: کار مهمی که دشمن در جامعه ما به انجام رسانده اين است كه حالت بی‌تفاوتی نسبت به سرنوشت ديگر افراد را در مردم جامعه ايجاد كرده است و با انتشار شعارهايی كه مبنی بر بی‌تفاوتی نسبت به آينده ديگران است در اين كار نهايت تلاش خود را انجام داده است.
وی خاطرنشان كرد: تذكر لسانی نه به آزادی افراد لطمه می‌زند و نه درگيری ايجاد می‌كند، بلكه بايد اين را ‌بين افراد جامعه نهادينه كرد كه احيای تذكر لسانی در جامعه بركات زيادی دارد و امر به معروف و نهی از منكر را در جامعه زنده نگه می‌دارد.
آيت‌الله ايمانی با بيان اينكه نشست‌های ستاد امر به معروف و نهی از منكر توسط مسئولان بايد جدی گرفته شود، عنوان كرد: اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منكر بايد با اشراف كامل بر مسئوليت خود وارد عرصه فعاليت شوند و مقام معظم رهبری در اين باره بر احيا و اجرای تذكر لسانی تأكيد زيادی دارند.
وی تصريح كرد: دعوت به امر به معروف و نهی از منكر بايد فراگير و همگانی شود و با درگير كردن مردم به اين فريضه جامعه را به انجام تذكر لسانی تشويق كنيم.
نماينده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری تأكيد كرد: برای احيای امر به معروف در جامعه در قدم اول بايد اين حالت بی‌تفاوتی را كه در جامعه حاكم شده است را از بين برد و با مشخص ساختن معروف و منكر ‌بين مردم آن‌ها را در اجرای تذكر لسانی ياری كرد.
آيت‌الله ايمانی ابراز كرد: بحث امر به معروف و نهی از منكر در قانون اساسی آمده و بر اجرای كامل آن تأكيدات فراوانی شده است، اما احيای اين موضوع كه از ضروريات انقلاب بوده و بايد اجرايی شود هنوز تحقق نیافته است.
captcha