کد خبر: 2611920
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۰
شیعیان پاکستان خواستار شدند:

ضرورت اتخاذ تدابیر امنیتی در مراسم پیاده‌روی اربعین حسینی

گروه بین‌الملل: هزاران تن از پیروان اهل بیت(ع) از سراسر پاکستان آماده حرکت به سوی عراق برای شرکت در مراسم اربعین امام حسین(ع) هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، شیعیان پاکستان در آستانه فرارسیدن اربعین سالار شهیدان، حضرت امام حسین(ع) و یاران باوفایش، خواستار حضور در مراسم پیاده‌روی روز اربعین به سمت کربلای معلی شدند.

در همین راستا، کمیته شیعیان ایالت بلوچستان خواستار اتخاذ تدابیر امنیتی و صدور مجوز برای حرکت کاروان حسینی از پاکستان شده است.
لازم به ذکر است، هر ساله هزاران تن از شیعیان پاکستان برای شرکت در مراسم اربعین و پیاده‌روی به سوی حرم امام حسین(ع) از مرز تفتان وارد ایران و عازم عراق می‌شوند. اما در سال‌های اخیر مشکلات امنیتی باعث شده است که دولت مجوز برگزاری این مراسم را با مشکلات فراوان صادر کند.
تاکنون صدها زائر حسینی اهل پاکستان در مسیر کویته - تفتان به‌دلیل اقدامات تروریستی به شهادت رسیده و صدها تن دیگر مجروح شده‌اند.

captcha