کد خبر: 2612230
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
کوثری خبر داد:

انتشار مجموعه کتاب‌های نیایش برای ترویج فرهنگ قرآنی

گروه ادب: مدیر انتشارات علمی و فرهنگی گفت: هم‌اکنون در حال چاپ و انتشار مجموعه کتاب‌های نیایش برای ترویج فرهنگ قرآنی هستیم.

مسعود کوثری، مدیر انتشارات علمی، فرهنگی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به انتشار مجموعه کتاب‌های نیاش اظهار کرد: این مجموعه کتاب‌ها را تا اواسط سال آینده وارد بازار نشر خواهیم کرد و هم‌اکنون در حال تهیه آن هستیم.

وی افزود: مجموعه کتاب‌های نیایش برای نوجوانان و با سبک جدید و صفحه‌آرایی‌های خاصی منتشر خواهد شد و به نوعی با انتشار این کتاب‌ها سرفصل نوینی در بحث نیایش باز می‌کنیم.

مدیر انتشارات علمی، فرهنگی تصریح کرد: این مجموعه کتاب‌ها با هدف گسترش اندیشه نوجوانان منتشر می‌شود و کتاب‌هایی همچون صحیفه سجادیه و نهج البلاغه با پردازش جدید مناسب با زمان و فضا، در اختیار نوجوانان قرار می‌شود.

وی بیان کرد: فرهنگ قرآنی تنها تکثیر هزاران جلد قرآن توسط ناشر نیست، بلکه منطق قرآن در جامعه باید گسترش یابد که مستلزم این است که ما قرآن را برای مخاطبان مختلف با شیوه‌ها، بسته‌بندی‌های مختلف و با شیوه جذاب ارائه کنیم تا انشالله فرهنگ قرآنی در کشور گسترش یابد.

captcha