کد خبر: 2612453
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۶

واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به فتنه بالابردن قرآن در تظاهرات امروز مصر

گروه بین‌الملل: کاربران شبکه‌های اجتماعی تصمیم اخوان‌المسلمین و سلفی‌های مصر در تظاهرات امروز، ۷ آذرماه، برای بالابردن نسخه‌های قرآن را توطئه‌ای برای توهین به کتاب الهی و بدنام کردن پلیس مصر دانستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الوفد»، طرفداران جنبش‌ اخوان‌المسلمین و برخی گروه‌های سلفی مصر در نظر دارند، امروز، 7 آذرماه، تجمعات اعتراض‌آمیز برگزار کنند و در این تظاهرات نسخه‌های قرآن کریم را به دست بگیرند.
این تظاهرات پیش از این از سوی هیئت علمای ارشد علمای الأزهر به‌عنوان بالاترین انجمن علمی ـ دینی در مصر محکوم شده بود و این هیئت نسبت به سوءاستفاده از قرآن کریم در کشمکش‌ها و درگیری‌های سیاسی هشدار داد.
در همین راستا، کاربران شبکه‌های اجتماعی گروه اخوان‌‌‌المسلمین مصر را متهم کردند که قصد دارد در تظاهرات امروز نیروهای امنیتی را وادار به اهانت به قرآن کریم نموده و در مرحله بعدی از این واقعه سوء استفاده کند.
کاربران مصری در این پیام‌ها نسبت به آنچه آن را توطئه گروه اخوان‌المسلمین و طرفدارانشان در تظاهرات امروز برای وانمود کردن توهین به قرآن کریم و زیر پا قرار گرفتن این کتاب مقدس از سوی پلیس در جریان تعقیب و گریز احتمالی و متفرق کردن تظاهرکنندگان دانستند، هشدار دادند.
در این پیام‌ها آمده است: جنبش اخوان المسلمین تلاش می‌کند تا نیروهای امنیتی را به ورطه توهین و زیر پا قرار گرفتن قرآن در جریان تظاهرات امروز بکشاند و بدین ترتیب طرفدارانی در میان مردم برای خود کسب کنند.
در این پیام آمده است: در روز 28 نوامبر طرفداران اخوان المسلمین، قرآن و شمشیر به دست، به خیابان‌ها خواهند آمد و طبعا پلیس نیز آنها را تعقیب خواهد کرد. در این تعقیب و گریز آنها قرآن‌ها را به زمین پرتاب خواهند کرد. پلیس نیز به تعقیب آنها خواهد پرداخت و در این میان به نسخه‌های قرآن کریم توهین شده و زیر پا قرار خواهند گرفت. در نتیجه به قرآن کریم توهین شده و دوربین‌های کار گذاشته شده توسط اخوان المسلمین این اقدام پلیس را به تصویر کشیده و باعث تحریک مردم و کسب طرفدار برای این گروه خواهد شد.
این پیام‌ها می‌افزود: به دنبال انتشار این تصاویر، مردم عادی مصر که نسبت به دینشان غیرت دارند به اخوان المسلمین خواهند پیوست و زمانی که تصاویر این سناریوی از پیش طراحی شده را می‌بینند، بر شدت خشم آنها افزوده خواهد شد و باعث تحریک مردم علیه پلیس خواهند شد.
براساس این پیام‌ها که توسط کاربران مصری شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، اخوان المسلمین در این مرحله عبارت «به یاری دینت بشتاب» را به عنوان شعار، انتخاب خواهد کرد و از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای با انتشار این تصاویر، باعث تحریک سایر کشورهای عربی و مسلمان علیه مصر، و نهادهای دینی مانند الازهر علیه پلیس خواهند شد.
در پایان این پیام‌ها با حمله شدید به اخوان السلمین آمده است: این یک توطئه ننگین از سوی اخوان المسلمین و دین فروشان خدانشناسی است که در راستای دستیابی به اهدافشان، توطئه لگدمال شدن قرآن کریم را طراحی کرده‌اند. بنابراین درباره این توطئه شیطانی هوشیار باشید.
سلفی‌های مصر: زنان در تظاهرات امروز فقط فیلمبرداری کنند
روزنامه «الیوم السابع» مصر گزارش داد: گروه‌ها و جریان‌های سلفی مصر از زنان این کشور خواستند تا در تظاهرات امروز جمعه در مناطق مختلف این کشور به جای شرکت فقط فیلمبرداری کنند.
خالد سعید سخنگوی جبهه سلفی مصر اعلام کرد: با توجه به شرایط بحرانی کنونی مصر، زنان نباید در تظاهرات امروز مصادف با روز 28 نوامبر مشارکت کنند.
خالد در سخنانی تصریح کرد: وظیفه زنان در تظاهرات روز 28 نوامبر تبلیغ افکار جبهه سلفی در شبکه‌های اجتماعی در اینترنت و فیلمبرداری از این تظاهرات و تکبیر گفتن از بالکن‌های منازلشان است.
جبهه سلفی مصر از طرفداران خود خواسته است تا امروز نسخه‌های قرآن کریم را به دست بگیرند و تظاهراتی را با عنوان «انتفاضه جوانان مسلمان» برگزار کنند.
جبهه سلفی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی  فیسبوک برای ترغیب طرفداران خود به برگزار کردن تظاهرات روز جمعه از آنان خواسته است تا خود را برای شهادت آماده کنند.

captcha