کد خبر: 2612494
تاریخ انتشار : ۰۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶
مشاور استاندار لرستان در امور بانوان:

زنان نقش مؤثری در توسعه استان‌ها دارند

گروه اجتماعی: سلاحورزی با بیان این‌که نقش زنان در توسعه استان‌ها غیر قابل انکار است، گفت: رسیدن به این مهم مستلزم حمایت و پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی از دفاتر امور بانوان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، لیلا سلاحورزی، مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان روز گذشته، ‌آذر‌ماه در نشست بانوان با استاندار لرستان با تبریک هفته بسیج، گفت: دفتر بانوان استانداری لرستان در راستای هدف دولت تدبیر و امید مبنی بر توانمند‌سازی زنان و ایجاد زمینه مناسب برای حضور فعال آنان در جامعه در عرصه‌های مختلف اقدامات و برنامه‌های مختلفی را انجام داده است.
وی با اشاره به این‌که در هشت ماهه اول سال در سطح ملی و استانی برنامه‌های خوبی را برگزار کرده‌ایم، افزود: برنامه‌هایی مانند شرکت ‌در جشنواره‌های بین‌المللی مانند میراث فرهنگی که نمونه بارزی از حضور فعالانه کانون بانوان لرستان است که مورد تأیید معاون امور بانوان رئیس جمهور قرار گرفت.
سلاحورزی  با بیان این‌که در سطح استانی نیز همایش‌هایی مانند دختران افلاکی را برگزار کردیم که هم‌زمان با میلاد حضرت معصومه(س) برگزار شد که در این همایش از دخترانی که در کنکور رتبه تک رقمی آوردند و دیگر دخترانی که باعث افتخار ما شدند تجلیل کردیم.
وی تصریح کرد: در این راستا همایش‌هایی مانند دختران آفتاب، دختران ایران زمین را داشتیم و در همایش‎ها و نشست‌های زیادی شرکت کردیم.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با اشاره به بازدید این دفتر از بند نسوان زندان خرم‌آباد، عنوان کرد: در راستای نظارت بر طرح نظام سلامت از بیمارستان زنان و زایمان بازدید کردیم و در بازدید از کمیته امداد خرم‌آباد با زنان سرپرست به گفت‌وگو پرداختیم.
وی خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی در سطح ملی دیدار با مقام معظم رهبری را داشتیم و از فرمایشات ایشان که در رابطه با وظایف بانوان به‌عنوان همسر و مادر بود، نهایت استفاده را بردیم.
سلاحورزی با اشاره به این‌که دو نشست با میزبانی استان‌های کرمانشاه و اراک برگزار شده است، بیان کرد: امیدواریم با کمک استاندار بتوانیم زمینه را برای میزبانی سومین دوره این همایش فراهم کنیم تا زمینه فعالیت کارشناسان در همایش‌های ملی و توانمندسازی دختران مؤثر باشیم.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با اشاره به برگزاری همایش توانمند سازی زنان روستایی و عشایر 28 آبان‌ماه در کرمانشاه، افزود: در نظر داریم که همایش ملی توانمند سازی زنان روستایی و عشایری را در فروردین یا اردیبهشت سال 94 در استان لرستان برگزار کنیم.
وی با بیان این‌که نقش زنان در توسعه استان غیر قابل انکار است، عنوان کرد: همه این برنامه‌ها بدون حمایت و پشتیبانی  از کانون امکان‌پذیر نیست.

captcha