کد خبر: 2612612
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۶
امام جمعه زنجان:

بی‌تفاوتی نسبت به ارتکاب معاصی، امنیت و سلامت جامعه را به خطر می‌اندازد

گروه اجتماعی: یک فرد مسلمان واقعی نباید نسبت به جاری شدن معاصی در سطح جامعه بی‌تفاوت باشد، چراکه بی‌تفاوتی در این زمینه، به معنای به خطر افتادن امنیت و سلامت جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان روز گذشته، 7 آذر در خطبه‌های نماز جمعه این استان، با تأکید بر این‌که یکی از نشانه‌های شیعیان، رعایت تقواست، گفت: شیعیان واقعی، تابع اوامر الهی هستند و در هر لحظه از زندگی خود تقوا را جاری می‌کنند.
وی ابراز کرد: همه افراد در یک جامعه شیعی نسبت به یکدیگر مسئول هستند و همچون حلقه‌های یک زنجیر به یکدیگر متصل شده‌اند؛ از این‌رو زشتی‌های یک عضو از جامعه و همچنین ویژگی‌های مثبت هریک از این اعضا، اثراتی بر دیگر اعضای این جامعه نیز دارد.
امام جمعه زنجان با اشاره به اصل نظارت همگانی در جوامع شیعی، افزود: بنا به فرموده امام صادق(ع)، کسی‌که در جامعه‌ای شاهد ارتکاب منکری است و نسبت به جلوگیری از انجام آن بی‌تفاوت باشد، با خداوند متعال اعلام دشمنی کرده و تمایل به شکسته شدن حریم قانونی در جامعه و جاری شدن معصیت دارد.
حجت‌الاسلام خاتمی تصریح کرد: یک فرد مسلمان واقعی نباید نسبت به جاری شدن معاصی در سطح جامعه بی‌تفاوت باشد، چراکه بی‌تفاوتی در این زمینه، به معنای به خطر افتادن امنیت و سلامت جامعه است.
وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن هفتم آذرماه، روز ملی نیروی دریایی، اظهار کرد: تکاوران نیروی دریایی کشور با فداکاری خود در طول 34 روز مقاومت، استقلال و تمامیت ارضی کشور را حفظ کردند و از همین‌رو سبب افتخارآفرینی این نیروها در تاریخ کشور شدند.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به فرارسیدن هشتم آذرماه، سال‌روز جهانی هم‌بستگی با مردم فلسطین، عنوان کرد: دین مبین اسلام، حد و مرزی برای انسانیت قائل نشده است و از همین‌ رو نباید نسبت به مسئله فلسطین و مسلمانان مظلوم این کشور بی‌تفاوت بود.
حجت‌الاسلام خاتمی در پایان یادآور شد: دهم آذرماه، سال‌روز شهادت آیت‌الله سید‌حسن مدرس و روز مجلس شورای اسلامی است و می‌توان گفت که مجلس رکن رکین یک جامعه اسلامی بوده و حرکت صحیح آن، در تداوم انقلاب نقش مهمی ایفا می‌کند.

captcha