کد خبر: 2613428
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۶
حجت‌الاسلام خلفی:

وجود مراکز مشاوره تحصیلی، یکی از نیازهای حوزه‌های علمیه است

گروه اندیشه: نیازمند وجود مراکز مشاوره تحصیلی در حوزه‌های علمیه هستیم که در بدو ورود ‌بین متقاضیان تازه وارد در حوزه علمیه گزینش و استعدادیابی انجام دهد تا افراد در همان ابتدا آگاه شوند که استعداد تحصیل در این مراکز را دارند یا خیر.

حجت‎الاسلام رضاعلی خلفی، معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: متقاضیان برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه با مدرک تحصیلی سوم راهنمایی، دیپلم و بالاتر از دیپلم می‎توانند با شرکت در آزمون و  مصاحبه حضوری این مدارس علمیه شرکت کنند.
وی ادامه داد: برخی از متقاضیان با آگاهی کامل وارد حوزه علمیه شده و دقیقاً می‎دانند که هدفشان از تحصیل در حوزه علمیه چیست و همچنین عموماً با پژوهش درخصوص مشاغلی که روحانیان می‏توانند در آن‏ها مشغول به کار شوند، وارد این مرکز می‌شوند.
معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه برادران استان زنجان خاطرنشان کرد: اما در این میان تعداد اندکی از متقاضیان تحصیل در حوزه علمیه هستند که هدف مشخصی نداشته و پس از 5 سال تحصیل در این مراکز، متوجه می‌شوند که برای طلبگی ساخته نشده‌اند و با شرکت در کنکور دانشگاهی، روانه مراکز آکادمیک می‌شوند.
حجت‎الاسلام خلفی متذکر شد: به همین دلیل نیازمند وجود مراکز مشاوره تحصیلی در حوزه‌های علمیه هستیم که در بدو ورود در بین متقاضیان ورود به تحصیل در حوزه علمیه گزینش و استعدادیابی انجام دهد تا افراد در همان ابتدا آگاه شوند که استعداد تحصیل در این مراکز را دارند یا خیر.
وی، کمبود اعتبار را مهم‏ترین عامل در عدم تشکیل مرکز مشاوره تحصیلی در حوزه علمیه عنوان کرد و گفت: با وجود این‌که نیروی‌های متخصص برای ارائه خدمات مشاوره‌ای به متقاضیان فراوان هستند، اما متأسفانه نبود اعتبار لازم، راه‎اندازی مرکز مشاوره را با مشکل مواجه کرده است.
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: اگرچه استعدادیابی در بین متقاضیان می‎‏تواند از هدررفت هزینه و وقت جلوگیری کند اما اگر کسی هم حتی پس از تحصیل در حوزه‌های علمیه انصراف دهد، باز اتفاق تلخی رخ نداده است، چراکه همین چند سال تحصیل در گرایش‎ها و سبک زندگی فرد تأثیر لازم را گذاشته است.

captcha