کد خبر: 2614371
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
معاون آموزشی حوزه علمیه استان مرکزی:

جوانان در مجالس عزاداری دچار احساسات مغرضانه نشوند

گروه اجتماعی: بی‌شک واکنش تند و تیز دشمنان از مراسم سوگواری نشان و نوید از حرکت درست در مسیر اهل‌بیت(ع) دارد؛ از این رو جوانان و نوجوانان نباید اسیر ابراز احساسات مغرضانه آنان شده و دست از اهداف عالیه اسلام بردارند.

حجت‌الاسلام محمدامین حقدادی، معاون آموزشی حوزه علمیه استان مرکزی با اشاره به آسیب‌شناسی مجالس عزاداری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، توجه صرف به شور حسینی را یکی از آسیب‌های مجالس عزای حسینی نامید و اظهار کرد: داشتن شور برای اقامه عزای حسینی لازم اما کافی نیست؛ چراکه حضور در مجالس سوگواری اباعبدالله‌الحسین(ع) باید بر شعور و بصیرت ما بیفزاید.

عزاداری‌ واقعی؛ یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های شیعه مؤمن و معتقد

حجت‌الاسلام حقدادی همچنین با بیان اینکه دشمن و استکبار جهانی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های شیعه مؤمن و معتقد را عزاداری واقعی بر سیدالشهدا(ع) می‌داند، اظهار کرد: خوشبختانه حضور ده‌ها میلیونی در اربعین حسینی نشان از وحدت و انسجام مسلمانان جهان دارد.

وی در ادامه بابیان این مطلب که دشمن برای دوری جوانان از اصول اعتقادی و ایجاد انحراف در اقامه عزای واقعی حسینی به برنامه‌ریزی پرداخته است، اضافه کرد: بی‌شک ما باید نسبت به خواسته‌های دشمنان از ورود به مباحث مذهبی اشراف کامل داشته باشیم و با استفاده از اساتید مجرب و کارشناسان مذهبی از بروز و ظهور انحرافات خط‌دهی شده توسط بیگانگان اجتناب کنیم.

حجت‌الاسلام حقدادی تعریف و تمجید سایت‌های خبری دشمنان از اقامه عزای حسینی را حاکی از حرکت در مسیر دشمنان بیان کرد و گفت: بی‌شک واکنش تند و تیز آنان از مراسم سوگواری نشان و نوید از حرکت درست در مسیر اهل‌بیت(ع) دارد؛ ازاین رو جوانان و نوجوانان نباید اسیر ابراز احساسات مغرضانه آنان شده و دست از اهداف عالیه اسلام بردارند.

تقسیم عزاداری‌های به عزاداری‌های سکولار و واقعی

وی در ادامه عزاداری را در دو دسته سکولار و عزاداری واقعی تعبیر کرد و گفت: عده‌ای با برپایی اقامه عزاداری تنها به جنبه زنجیرزدن و گریه کردن می‌اندیشند در صورتی‌که هدف اصلی از برپایی مراسم سوگواری احیای ارزش‌های اسلامی و پایبندی به اصول و موازینی است که امام حسین(ع) و دیگر یاران صدیق ایشان برای استوار ماندن آن جنگیده و به شهادت رسیدند.

معاون آموزشی حوزه علمیه استان در پایان، به فرمایش امام حسین(ع) مبنی بر این مهم که مثل من حسین ابن علی با کسی که مثل یزید و تفکر یزیدی باشد بیعت نمی‌کند، اظهار کرد: بی‌شک اگر در اقامه عزاداری تفکر حسینی تبیین شود مسیر زندگی مردم متحول خواهد شد.

captcha