کد خبر: 2615061
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۳
حجت‎الاسلام انصاریان:

انسان باید به مسأله حساب‎رسی اعمال خود توجه داشته باشد

گروه اجتماعی: خطیب برجسته کشور بهترین توشه در پیشگاه خداوند را اخلاص و تقوا دانست و گفت: انسان باید به مسأله حساب‎رسی اعمال خود توجه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، حجت‎الاسلام والمسلمین حسین انصاریان، خطیب برجسته کشور روز گذشته، 13 آذر در جمع فرماندهان حوزه‎ها و پایگاه‎های مقاومت، مربیان و سرگروه‎های شجره طیبه صالحین، مسئولین ادارات و آحاد مختلف مردم صحنه در مسجد امام خمینی(ره) این شهرستان با اشاره به این که انسان باید با ذکر خدا برای خود توشه و عملی صالح ذخیره کند، گفت: انسان باید همواره مراقب اعمال و رفتار خود باشد.

وی افزود: اعمال انسان در پیشگاه خداوند گم نمی‎شود بنابراین باید به مسأله حساب‎رسی اعمال خود توجه داشته باشیم.

حجت‎الاسلام انصاریان با اشاره به این که کوچکترین کار خیر در محضر خداوند ثبت می‎شود، اظهار کرد: فنا و نابودی کار خیر در پیشگاه خداوند بی‎معناست.

این خطیب برجسته کشور در ادامه تصریح کرد: مسأله دقیق حساب‎گری خداوند به گونه ‏ای است که اگر ذره‎ای از اعمال انسان در دل سنگی یا در گوشه آسمان‏ ها و زمین باشد، خداوند آن را حاضر می کند.

وی گفت: ما باید از نکاتی که در قرآن کریم آمده نهایت استفاده را داشته باشیم و اگر یک دانشمند خارجی در کشفیات خود مطلبی را بیان کرد که در قرآن آمده ما باید اعتقادمان به قرآن کریم دو برابر شود.

captcha