کد خبر: 2615116
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۲
غلامعلی معصومی‌نیا خبر داد:

نشست «اقتصاد اسلامی» فردا برگزار می‌شود

گروه اقتصاد: نشست «اقتصاد اسلامی» با موضوع اقتصاد مقاومتی، فردا در دانشگاه علوم اقتصادی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی معصومی‌نیا، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم اقتصادی و دبیر نشست «اقتصاد اسلامی»، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، از برگزاری این نشست در روز شنبه، 15 آذرماه خبر داد و گفت: این نشست با موضوع اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود و جمعی از اساتید اقتصاد اسلامی در آن به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

وی افزود: این نشست به همت نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم اقتصادی برگزار خواهد شد و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین میرمعزی، حسین عیوضلو و مسعود درخشان، از جمله افراد حاضر در این نشست خواهند بود.

معصومی‌نیا اظهار کرد: این نشست از ساعت 8 صبح آغاز و تا ساعت 16 ادامه خواهد یافت و هر استاد، 2 ساعت زمان برای ارائه خواهند داشت.

وی در پایان عنوان کرد: این نشست در سالن فرهیختگان دانشگاه علوم اقتصادی، به نشانی خیابان سمیه، بین نجات‌اللهی و قرنی برگزار می‌شود.

captcha