کد خبر: 2615428
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷

انتشار سومین شماره ماهنامه «تلنگر» همزمان با اربعین حسینی در شوش

گروه اجتماعی: همزمان با ماه صفر و روزهای منتهی به اربعین حسینی ماهنامه «تلنگر» در شهرستان شوش با محوریت اربعین حسینی، منتشر می‌شود.

محسن صرخه، قائم مقام مؤسسه قرآنی الزهرا(س) شهرستان شوش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، گفت: انتشار ماهنامه «تلنگر» با هدف نشر تعالیم دینی از شهریور امسال توسط این مؤسسه قرآنی آغاز شده است که شماره سوم آن، به تناسب ایام به موضوع اربعین حسینی می‌پردازد.

وی با تأکید بر لزوم ترویج تعالیم مکتب امام حسین(ع) در جامعه، اظهار کرد: شناخت شخصیت امام حسین(ع) و اهداف حرکت و قیام عاشورایی ایشان در روزهای محرم و صفر و به‌ویژه در روزهای منتهی به روزشمار اربعین حسینی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. در این راستا و به منظور تحقق این مهم، ماهنامه «تلنگر» تحت نظارت این مؤسسه قرآنی در ماه صفر با محوریت شناخت امام حسین(ع)،‌ حرکت ‌آن حضرت و تبیین فلسفه اهداف قیام امام  حسین(ع) منتشر می‌شود.

قائم مقام مؤسسه قرآنی الزهرا(س) شهرستان شوش، رویکرد مطالب ماهنامه «تلنگر» را تبیین موضوعات دینی عنوان کرد و افزود: این ماهنامه در بخش‌های مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و ... و در قالب مقاله، شعر، دانستنی‌ها،‌ سخنان مقام معظم‌رهبری(مد‌ظله‌العالی) و بررسی مشکلات شهری تدوین می‌شود.

صرخه اظهار کرد: این ماهنامه در ادارات، دانشگاه‌ها، سرگروه‌های شجره طیبه صالحین که تحت نظارت پایگاه بسیج شهرستان شوش است توزیع شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

قائم مقام مؤسسه قرآنی الزهرا(س) شوش در ادامه به دوره‌های قرآنی این مؤسسه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر دوره‌های روخوانی، روانخوانی و تجوید قرآن به‌منظور توسعه آموزش‌های قرآنی در سطوح سنی نونهالان، جوانان و بزرگسالان برای گروه‌های بانوان و آقایان در این مؤسسه در حال برگزاری است.

وی با تأکید بر لزوم آموزش صحیح‌خوانی به قرآن‌آموزان، اظهار کرد: قرآن‌آموزان به‌منظور تحقق هدف درست‌خوانی قرآن دوره تجوید در سه مرحله سطح 1، 2 و 3 می‌گذرانند. فتاحی و لطیفی آموزش آقایان و پورسعیدی آموزش بانوان را در دوره‌های قرآنی مؤسسه قرآنی الزهرا(س) شوش برعهده دارند.

captcha