به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، عبدالوحید فیاضی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: این نهاد فرهنگی که از افراد فرهیخته تشکیل شده، طی سالهای گذشته توانسته تأثیرات زیادی در مسائل فرهنگی کشور چه به لحاظ حقوقی و چه به لحاظ حقیقی بگذارد.
وی با بیان اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی نقش بسیار برجستهای را ایفا میکند، تأکید کرد: این قرارگاه فرهنگی در کشور بهعنوان مأخذ سیاستگذاری و همچنین مرکز راهبردساز برای جمهوری اسلامی در حوزه فرهنگی، علمی و فناوری تلقی میشود.
فیاضی افزود: از این نهاد فرهنگی به دلیل برخورداری از جایگاه بسیار رفیع در مقام سیاستگذاری و راهبردسازی در جامعه انتظار میرود که حفرههای فرهنگی کشور که محل آسیبهای جدی محسوب میشوند را همیشه تحت نظر داشته باشد.
نماینده مردم محمودآباد در مجلس تأکید کرد: یکی از نقصانهای فرهنگی در کشور فقدان اسناد بالادستی و جامع در حوزه فرهنگ بود که خوشبختانه با تدوین سند مهندسی فرهنگی در این نهاد و اجرای آن توسط سازمانهای ذیربط امیدواریم بسیاری از خلأهای فرهنگی پر شود.
فیاضی در پایان گفت: مجریان عرصه فرهنگ و هنر و کسانی که در عرصه علمی فعال هستند باید این اسناد مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی را جدی بگیرند و در مقام اجرا آن چیزی را که قانونگذار مصوب کرده، عملیاتی کنند.