کد خبر: 2616163
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۲

جریان و تفکر دانشجویی در مقابل افکار استکباری است

گروه خبرنگاران نبأ/ حمیدرضا گل‌محمدی: مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران گفت: هر جریانی که بخواهد در مقابل جریان‌ها و افکار استکباری مقابله کند، جریان و تفکر دانشجویی است و دانشجو باید روحیه حماسی داشته باشد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران در جمع دانشجویان دانشگاه مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا 16 آذر و شهدای دانشجو گفت: 16 آذر به خاطر حرکت حق‌جویانه و روشنفکرانه دانشجویان به روز دانشجو نام‌گذاری شد.
وی  دانشجویان را قشر روشنفکر و ضد استکبار جامعه خواند و افزود: روحیه دانشجویی یک روحیه ضد استکباری است و دانشجویان باید این روحیه را در خود پرورش دهند. هر جریانی که بخواهد در مقابل جریان‌ها و افکار استکباری مقابله کند جریان و تفکر دانشجویی است و دانشجو باید دارای  روحیه حماسی باشد.

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه مازندران با اشاره به یکی از آثار خود شهید مطهری اظهار کرد: شهید مطهری به یکی از نویسندگان مصری به نام «محمود عقاد»  که کتاب «عبقریة الامام علی بن ابیطالب(ع)» را به تحریر درآورده است، اشاره می‌کند که مهم‌ترین ویژگی امام حسین(ع) حماسه است؛ حماسه‌ای همراه با شجاعت، صلابت وکرامت، نه یک حماسه تخریب‌گرا.

وی در دانشگاه مازندران بیان کرد: حماسه یعنی صلابت و ایستادگی در موضع عزت و سرافرازی و امام حسین(ع) در کربلا حماسه‌ای آفرید که  به بیان و دفاع از حقانیت مکتب و سیره خویش که همان سیره رسول خدا(ص) است، می‌پردازد.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه تصریح کرد: حماسه کربلا زمانی اتفاق افتاد که حاکمان آن عصر با زر و زور و تزویر چند دهه بعد از رحلت پیامبر(ص)  حرکتی را انجام داده بودند که از اسلام فقط یک نام بیشتر باقی نمانده بود؛ حماسه باید همانند حماسه کربلا شجاعانه و داری کرامت نفس و بزرگواری باشد. دانشجویان نیز باید داری صلابت و کرامت باشند و از روحیه تخریب‌گرایی پرهیز کند و درگیر گرایش‌ها و سیاست‌بازی‌های احزاب سیاسی نباشد و در کمال آزاداندیشی زندگی کنند و تصمیم بگیرند.

captcha