کد خبر: 2616309
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۱
در مقطع ارشد؛

آزمون پذیرش دانشجویان بانو در دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز برگزار شد

گروه اندیشه: آزمون کتبی پذیرش دانشجویان خواهر در مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز ۱۶ آذر برگزار شد.

رضا شیشه‌بر، مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: آزمون کتبی پذیرش دانشجویان خواهر روز گذشته، 16 آذر برگزار شد.

وی با بیان اینکه 20 نفر که دارای کد طلبگی هستند در این آزمون شرکت کردند، گفت: پس از اعلام نتایج آزمون کتبی، پذیرفته‌شدگان در مصاحبه حضوری شرکت خواهند داشت و پس از آن 14 نفر پذیرش خواهند شد.

شیشه‌بر با اشاره به اینکه این پذیرش در دو رشته کلام و فقه و مبانی حقوق صورت می‌گیرد، تصریح کرد: این پذیرفته‌شدگان از نیمسال دوم تحصیلی 94- 93 مشغول به تحصیل خواهند شد.

مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز عنوان کرد: آیت‌الله سیدمحمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده ولی فقیه در استان و رئیس این دانشگاه محل دیگری جهت تحصیل دانشجویان بانو درنظر گرفته است که متعاقباً اعلام می‌شود.

captcha