کد خبر: 2616562
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷

اجرای ۲۲ مرحله‌ای طرح «طبیب دوار» دانشگاه علوم پزشکی تهران

گروه سلامت: طرح طبیب دوار به منظور مشاوره و پاسخگویی به سؤالات شرعی و شبهات اعتقادی پرسنل و بیماران، ۲۲ مرحله در آذرماه برای بخش‌های درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غفاری، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به فضاسازی معنوی تمامی بیمارستان‌های تهران، عنوان کرد: به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری مراکز درمانی دانشگاه، طرح طبیب دوار آذرماه سال جاری، 22 مرحله در بخش‌های درمانی این دانشگاه برگزار شد.
وی ادامه داد: در این طرح مبلغان نهاد با حضور بر بالین بیماران بستری شده، ضمن عیادت از آن‌ها، به پاسخگویی به سؤالات شرعی، اعتقادی و خانوادگی بیماران و همراهان‌شان می‌پردازند. همچنین در مدت حضور در بیمارستان در صورت درخواست انجام مشاوره توسط کارکنان، به ارائه مشاوره و پاسخگویی به سؤالات پرسنل بیمارستان خواهند پرداخت.
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: به این منظور منظور آذرماه جاری این طرح در بیمارستان‌هایی همچون شریعتی، مرکز قلب، امام خمینی(ره)، بهارلو، فارابی، مرکز طبی کودکان، ولیعصر(عج)، سینا، امیراعلم و رازی در حال برگزاری است.

captcha