کد خبر: 2616563
تاریخ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
۲۴ آذرماه؛

همایش «سبک زندگی اسلامی» در خرم‌آباد برگزار می‌شود

گروه اندیشه: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان لرستان از برگزاری همایش «سبک زندگی اسلامی» طی روز ۲۴ آذرماه در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام سیدعلی موسوی، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان روز دوشنبه، 17 آذرماه در جمع خبرنگاران  از برگزاری همایش «سبک زندگی اسلامی» در این استان خبر داد و گفت: این همایش با محوریت جوانان در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

وی، افزود: همایش سبک زندگی اسلامی 24 آذرماه جاری با حضور جوانان عضو کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان لرستان در خرم‌آباد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی تصریح کرد: نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی در بین جوانان و نوجوانان و مقابله با دسیسه‌های دشمنان از مهم‌ترین اهداف برگزاری این همایش است.

وی، ادامه داد: امروز دشمنان در قالب دسیسه‌های مختلف و با بهره‌گیری از ظرفیت ماهواره‌ها، رسانه و فضای مجازی به‌دنبال ترویج سبک زندگی غربی در جامعه است.

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد لرستان اضافه کرد: دشمنان در قالب این دسیسه‌ها به‌دنبال فروپاشی کانون گرم خانواده‌ها و رواج فساد و بی‌بندو باری در جامعه هستد.

وی هوشیاری عموم مردم و مسئولان در برابر دسیسه‌های دشمنان و ارتقای بصیرت عمومی به‌خصوص خانواده‌ها در برابر دسیسه‌های دشمنان ضروری دانست و اظهار کرد:همایش سبک زندگی اسلامی به‌همت دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری استان و با همکاری کانون فرهنگی وهنری ولی‌عصر(عج) خرم‌آباد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی بیان کرد: این همایش با حضور کارشناسان مسائل خانواده در سالن شهید آوینی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌آباد برگزار می‌شود.

captcha