کد خبر: 2617045
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳

سومین شماره «پلاک هشت» منتشر شد

گروه جهاد و حماسه: سومین شماره از فصلنامه «پلاک هشت» با رویکرد نقد و بررسی کتاب «با من بمان» و نحوه انجام مصاحبه‌های دفاع مقدس منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، «پلاک هشت»، عنوان فصلنامه هنر و ادبیات پایداری  است که سومین شماره آن از سوی سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس در آذرماه جاری منتشر شده است.
در طلیعه این کتاب که ویژه خاطره‌نویسی است، جمله‌ای از خطبه 27 نهج‌البلاغه به چشم می‌خورد که «ان الجهاد باب من ابواب الجنة فتحه الله لخاصة اولیائه».
سومین نشست خاطره‌نویسی دفاع مقدس استان آذربایجان شرقی با موضوع مصاحبه در خاطرات شفاهی، عنوان نخستین بخش این کتاب را تشکیل می‌دهد. در این جلسه، حسین غفاری و محسن کاظمی سؤال‌هایی را در موضوع سفارش سؤال و مصاحبه مطرح کرده‌اند که در ادامه این مباحث، گلعلی بابایی، رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس، داود خدایی و معصومه رامهرمزی نیز به بررسی این موضوع و بیان سؤالات و پاسخ به موضوعات مختلف پرداخته‌اند.
دومین بخش از این فصلنامه به نقد و بررسی کتاب «با تو می‌مانم» اختصاص دارد. بررسی کتاب با سخنان مسعود امیرخانی و سردار جمشید نظمی، آغاز شده است که در این مباحث، نظمی درباره نحوه انجام مصاحبه‌ها صحبت کرده است که به پیشنهاد سردار استوار آذر و از اواخر سال 83 انجام شده است. این جلسات در حدود 76 ـ 77 جلسه بود. تفاوت این کتاب با دیگر کتاب‌ها در مواردی است که نظمی در آنها به دنبال استناد بوده است.
در ادامه این مطلب، عمار احمدی، معصومه رامهرمزی و مهدی کاموس مطالبی را عنوان کرده‌اند که نویسنده در مقام پاسخ به آنها برآمده است.
نقد و نظر، گفت‌وگو با رضا قلی‌زاده علیار، معرفی کتاب، در استان‌ها و خاطره‌کاوی از دیگر مطالبی است که در این کتاب آورده شده است.

captcha