کد خبر: 2617513
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۵
آیت‎الله العظمی مکارم شیرازی:

شکوه راهپیمایی اربعین حسینی دنیا را متحیر کرده است/ هشدار نسبت به انحراف در عزاداری‎ها

گروه حوزه‎های علمیه: آیت‎الله العظمی ناصر مکارم شیرازی از مراجع عظام تقلید گفت: شکوه و عظمت راهپیمایی اربعین حسینی دنیا را متحیر کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، امروز، 19 آذر در ابتدای درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، تأکید کرد: سوگواران حضرت سیدالشهدا(ع) از نجف و دیگر نقاط با پای پیاده به سمت کربلای معلی در حرکت هستند و غوغای عجیبی را بپا کرده‎اند و باید این را حفظ نمود.
وی با تاکید بر اینکه مراقب باشیم مبادا کسانی با بدعت‌ها و برنامه‎های نادرست خود این عظمت و شکوه را زیر سؤال ببرند، افزود: مراسم سوگواری امام حسین(ع) سرمایه بزرگی است که بسیار می‎توان از آن استفاده کرد؛ ما به چنین سرمایه‎ای افتخار می‎کنیم و معتقدیم باید با تمام وجود از این سرمایه غنی حراست و پاسداری کرد.
وی نسبت به بروز انحرافات در عزاداری‎ها هشدار داد و بیان کرد: برخی بدعت‎ها به عزاداری امام حسین(ع) نیز سرایت کرده است؛ از این رو باید عزاداری‌ها را به همان شکل سنتی و اصیل حفظ کرد.
آیت‌الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: پیامبر اسلام(ص) می‌فرمایند کسی که بابی از علم را فرا بگیرد تا اسلام را زنده کند، بین او و انبیای الهی در بهشت تنها یک درجه تفاوت است.
این مرجع تقلید بیان کرد: این حدیث مطالب بسیاری به ما می‌آموزد، اسلام گاهی در معرض خطر قرار می‌گیرد و چون حیات آن به خطر می‌افتد عالمان دین باید قیام کنند و با علم خود به نجات اسلام بپردازند.
وی با بیان اینکه امروز اسلام از داخل و خارج در معرض خطر است، تصریح کرد: در کدام زمان این همه شبکه‌ها، ماهواره‌ها، رسانه‌ها و فضاهای مجازی اینگونه بر ضد اسلام فعالیت و تبلیغ می‌کردند؟ در حال حاضر شب و روز هزاران رسانه و سایت بر ضد اسلام تبلیغ می‌کنند و در چنین شرایطی باید بدانیم ما هم وظایفی داریم.
وی تاکید کرد: اسلام این ظرفیت را دارد که با تبلیغ معارفش در هر زمانی زنده باشد، اما مدافعان و مبلغانی می‌خواهد که بتوانند در هر زمانی اسلام را احیا کنند.
اخلاق در جهان مورد تهدید است

آیت‌الله مکارم شیرازی اظهار کرد: امروز اسلام اعم از اصول و فروع دین و اخلاق در معرض هجوم دشمنان است، در چنین شرایطی علما، فضلا و افرادی که توان دارند به تبلیغ بروند باید در احیای دین بکوشند.
وی افزود: برخی می گویند با توجه به حجم زیاد تبلیغات دشمن، تاثیر چندانی ندارد، اما ما معتقدیم تاثیر درجاتی دارد و روایات دینی تاکید می‌کند که اگر بدعت ظاهر شد بر علمای دین واجب است که علم شان را ظاهر کنند و به دفاع از دین بپردازند.
وی یادآورشد: البته ما معتقدیم امروز گوش شنوا برای شنیدن اسلام و معارف غنی آن فراوان است، بر فرض که اینگونه نباشد باید سکوت را شکست و جواب شبهات را داد.

captcha