کد خبر: 2617941
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۵

واکنش جماعت علمای عراق نسبت به انتشار مطالب فرقه‌گرایانه در شبکه‌های اجتماعی

گروه بین‌الملل: جماعت علمای اهل سنت عراق با صدور بیانیه‌ای نسبت به انتشار مطالب فرقه‌گرایانه و تفرقه‌انگیز در شبکه‌های اجتماعی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری عراقی «نون»، جماعت علمای اهل سنت عراق با هشدار نسبت به انتشار مطالب فرقه‌گرایانه و تفرقه‌انگیز در شبکه‌های اجتماعی گفت: هرفردی که چنین رفتار شنیعی را مرتکب شود، عراقی نیست، چرا که شهروندان عراقی‌ به تسامح و همبستگی معروفند.
در این بیانیه آمده است: در حالی که جهان تحت تأثیر راهپیمایی مسالمت‌آمیز و میلیونی زائران اربعین حسینی که بیانگر جلوه‌ای از تمدن، بخشش و ایثار است، قرار گرفته‌اند و قدرت عراقی‌ها را در پیروزی بر چالش‌ها منعکس می‌کند، به ناگاه با مطالبی فرقه‌گرایانه در شبکه‌های اجتماعی روبرو می‌شویم که عده‌ای در آن‌ها به ملت عراق اهانت می‌کنند.
این بیانیه می‌افزاید: این جماعت هرگونه اهانت به تمامی شخصیت‌های اسلامی و غیراسلامی را محکوم کرده و از تمامی کسانی که به دنبال خنثی‌کردن اقدامات اسلامی مسالمت‌آمیز و تبدیل آنها به فرصتی برای اهانت به دیگران هستند، اعلام برائت کرده و در همان حال جوانان هوشیار را به خودداری از بازپخش چنین تصاویر و مطالب دعوت می‌کند چرا که اطمینان مطلق داریم که چنین مطالبی عمومیت ندارد بلکه به طور کلی از سوی مراجع اسلامی و سیاسی مردود است.
در این بیانیه همچنین آمده است: خطری که امروز ما را احاطه کرده، بزرگتر از آن است که گمان می‌کنیم. میدان‌های مبارزه علیه داعش و القاعده ثابت کرده است که این گروه‌های تروریستی از حمایت دشمنان عراق بهره می‌برند پس به آنها مجال ندهید تا وحدتتان را به هم بزنند.

captcha