کد خبر: 2618007
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۵
حجت‌الاسلام محسنی:

بانوان با بهره‌گیری از نهضت کربلا در رفع بحران‌های فرهنگی نقش‌آفرینی کنند

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال گفت: بانوان جامعه اسلامی با بهره‌گیری از معنویت نهضت کربلا می‌توانند در رفع بحران‌های فرهنگی جامعه نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حجت‌الاسلام سیدمحسن محسنی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال در مراسمی که با حضور جمعی از بانوان در دفتر امام جمعه خلخال برگزار شد، به تبیین شخصیت حضرت زینب(س) پرداخت و اظهار کرد: حضرت زینب(س) با مدیریت بحران در دوران اسارت اهل بیت، جنبه ملکوتی بانوی مسلمان را به جهانیان نشان داد.
وی افزود: عقیله بنی‌هاشم با بهره گیری از قدرت معنوی و تبیین صحیح راه انسانیت و با مدیریت عقلانی خود، تمام راه‌های نفوذ دشمن را بست.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی خلخال تاکید کرد: بانوان جامعه اسلامی با بهره‌گیری از معنویت نهضت کربلا می‌توانند در رفع بحران‌های فرهنگی جامعه نقش‌آفرینی کنند.
وی در ادامه افزود: زینب کبری(س) چاره‌ساز بحران بود و بانوان محترمه که می‌خواهند برای بحران‌های فرهنگی چاره‌سازی کنند با تقویت روحیه معنوی می‌توانند به حضرت زینب(س)اقتدا کنند.

captcha