کد خبر: 2618107
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶
هم‌زمان با آغاز هفته وقف؛

همایش «لبیک یا رسول الله» درخوی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اوقاف و امور خیریه خوی گفت: همزمان با آغاز هفته وقف همایش «‌لبیک یا رسول الله‌» در راستای فرهنگ‌سازی برای وقف در این شهرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مقصود محمودی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، در رابطه با برنامه‌های هفته وقف اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن هفته وقف که مصادف با رحلت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد(ص) اولین واقف جهان اسلام است روز یکشنبه، 30 آذر‌ماه همایش «لبیک یا رسول الله» در خوی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همایش ‌«لبیک یا رسول الله» با سخنرانی حجت‌الاسلام سید‌مهدی قریشی، نماینده ولی‌‌ فقیه در آذربایجان‌ غربی و امام‌ جمعه ارومیه و حضور هیئت امنا‌ مساجد، جمعی از هیئت‌های مذهبی، عزاداران و روحانیان در بقعه شیخ نوایی خوی برگزار می‌شود‌.

حجت‌الاسلام محمودی گفت: در این همایش از واقفان خیراندیش، هیئت امنای نمونه، خیران مسجد‌ساز و ائمه جماعت نمونه تجلیل می‌شود.

وی افزود: در روز چهارشنبه، سوم دی‌ماه همایشی تحت عنوان «یاوران وقف» در سالن فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوی برگزار‌ می‌شود که طی این همایش از قاریان و حافظان نمونه تجلیل می‌شود.

حجت‌الاسلام محمودی از برگزاری خیمه‌های معرفت در هفته وقف خبر داد و گفت: خیمه‌های معرفت با حضور جمعی از مبلغان اعزامی از  قم برگزاری می‌شود که طی آن پاسخ‌گویی به سؤالات شرعی و شبهات نیز انجام می‌شود.

وی اضافه کرد: از ابتدای آغاز هفته وقف نمایشگاهی برگرفته از عملکرد اداره اوقاف برگزار می‌شود که دیدار از آن نمایشگاه برای عموم مردم آزاد است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خوی با اشاره به حضور کم‌نظیر مردم در اجتماع عزادارن حسینی در خوی اظهار کرد: تجمع مردمی ‌مقابل بقعه مبارک شیخ‌نوایی و قرائت همگانی زیارت اربعین نشان دهنده زنده و جاوید بودن یاد وخاطره امام حسین(ع) و اعتقادات عمیق مردم خوی است.

captcha