کد خبر: 2618928
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
حجت‌الاسلام مهدوی‌امین:

نبوت و امامت دو اصل مکمل یکدیگر هستند

گروه اندیشه: مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به مصادف شدن شهادت امام حسن مجتبی(ع) با سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص)، گفت: ما باید مقام نبوت و امامت را پاس بداریم چراکه این دو اصل تکمیل کننده و مکمل یکدیگر هستند.

حجت‌الاسلام سعید مهدوی‌امین، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، ضمن اشاره به اینکه در روز 28 صفر دو مناسبت ویژه رحلت جانسوز پیامبر اکرم(ص) به‌عنوان پیامبر اعظم و خاتم را داریم و همچنین، سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) دومین امام شیعیان است، گفت: بزرگداشت این روز یکی از شعائر دینی ما مسلمانان به‌شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه خداوند در طول سال از بعضی از روزها به‌عنوان «ایام‌الله» یاد می‌کند، اظهار کرد: ایام‌الله روزی است که در آن اتفاق بزرگی می‌افتد که بشریت را دچار دگرگونی کرده و تاریخ به‌گونه‌ای دیگر رقم می‌خورد.

حجت‌الاسلام مهدوی‌امین با بیان اینکه پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) نبوت خاتمه یافت، عنوان کرد: در همین زمان بود که جریان امامت و ولایت شروع شد و جهان و همچنین، دنیای اسلام با چالش بزرگی روبه‌رو شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان با اشاره به مصادف شدن شهادت امام حسن مجتبی(ع) با سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص)، تصریح کرد: ما باید مقام نبوت و امامت را پاس بداریم چراکه این دو اصل تکمیل کننده و مکمل یکدیگر هستند.

لزوم الگوگیری از سیره پیامبراعظم(ص)

وی با بیان این‌که ما باید این روز را که از شعائر دین الهی است پاس داشته و متذکر شویم که ما را به سمت و سویی می‌کشاند که از سیره و سنت آن‌ها پیروی می‌کنیم، اظهار کرد: سبک زندگی ما باید طوری باشد که در آن از سبک زندگی پیامبر اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) الگوگیری کرده باشیم.

حجت‌الاسلام مهدوی‌امین با اشاره با اینکه برگزاری مجالس عزاداری بهانه‌ای برای بازگو کردن عقاید، تفکرات و اخلاقیات پیامبر اکرم(ص) و معصومین(ع) است، عنوان کرد: این مسائل و احکام چیزهایی هستند که جامعه به‌ویژه نسل جوان به آن نیاز دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان لرستان، افزود: دین اسلام، نبوت و پیامبری برای تعدیل و این‌که انسان را به یک حالت معتدل که طبیعت وجودی انسان است برساند، آمده است.

وی اذعان کرد: همه پیامبران الهی به‌ویژه پیامبر خاتم(ص) با هرگونه افراط و تفریط، ظلم، ستم، قتل و غارت و فساد مخالف بودند و تمام زندگی خود را صرف پاک‌سازی عقاید مردم از این عقاید خرافی و برخوردهای ظالمانه با هم‌نوعان خود کردند، که در زندگی این پیامبران مصداق‌های زیادی را می‌توان پیدا کرد.

حجت‌الاسلام مهدوی‌امین با اشاره به شرایط گروهک‌های تروریستی مانند داعش و تکفیری‌ها که در حال حاضر سعی در خدشه‌دار کردن چهره اسلام در دنیا دارند، عنوان کرد: اگر خود پیامبر اکرم(ص) در زمان حال حضور داشتند، قطعاً با این‌گونه افراطی‌گری‌ها و قتل و غارت‌ها مبارزه کرده و لحظه‌ای با این افراد و گروهک‌ها کنار نیامده و مدارا نمی‌کردند.

captcha