کد خبر: 2621885
تاریخ انتشار : ۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۱۱

نتایج پژوهش‌ها باید کاربردی شود

گروه اجتماعی: فرمانده انتظامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نتایج پژوهش‌ها باید کاربردی شود، گفت: باید جهت‌گیری سیاست‌های ناجا را به‌سمت فناوری سوق دهیم که تحقق این موضوع نیازمند هماهنگی بین تمامی سازمان‌ها، مراکز علمی دانشگاهی، نهادها و سازمان‌ها است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، خلیل واعظی، فرمانده انتظامی خراسان جنوبی امروز، 27 آذرماه در همایش تجلیل از پژوهشگران حوزه دفاعی خراسان جنوبی بر رویکرد مشتری مداری ناجا در سال آینده بر استفاده از ایده‌ها و نظرات و خواسته‌های مردم تاکید کرد.



وی به نیاز ایجاد پلیس دانش‌بنیان براساس تنوع مأموریتی، انعطاف‌پذیری و تغییر در سازمان اشاره کرد و توجه به خواسته آینده‌پژوهی رهبر انقلاب که در دستور کار ناجا قرار دارد تأکید کرد.



فرمانده انتظامی خراسان جنوبی نقش مهندسی مدیران را مهم و میزان پیشرفت سازمان دانش‌بنیان را وابسته به اعتقاد دینی آنان و رصد پیشرفت سازمان دانش‌بنیان مبتنی بر ابراز صحیح دانشی دانست.



واعظی با اشاره به عبور آسان از مشکلات با تکیه بر پژوهش و شناسایی موانع پیشرفت، کاربردی بودن نتایج را از اولویت‌های ناجا در دانش‌بنیان ساختن پلیس معرفی کرد و افزود: باید جهت‌گیری سیاست‌های ناجا را به‌سمت فناوری سوق دهیم که تحقق این موضوع نیازمند هماهنگی بین تمامی سازمان‌ها، مراکز علمی دانشگاهی، نهادها و سازمان‌ها است.



وی ادامه داد: در این راستا باید هماهنگی رده‌های تخصصی معاونت‌ها و فرماندهان و استفاده از نیروهای خلاق و مبتکر بیندیشم؛ چراکه ناجا راهی جز تکیه بر ظرفیت‌های داخلی خود ندارد اگر چه همکاری‌های سایر سازمان‌ها نیز اهمیت زیادی دارد.



فرمانده انتظامی خراسان جنوبی در ادامه عوامل توسعه پژوهش ناجا را به سه بخش عوامل سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و نیروی انسانی تقسیم کرد و افزود: منظور از عوامل سخت‌افزاری همه امکانات فیزیکی و زیرساخت‌های بنیادی است که امکان انجام پژوهش در حوزه‌های مختلف مأموریت‌های ناجا را برای پژوهشگران فراهم می‌آورد.



فرمانده انتظامی خراسان جنوبی افزود: وجود ابزارهای پژوهشی از قبیل دستگاه‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته و امکانات شبکه‌ای و رایانه‌ای از جمله منابع سخت‌افزاری است و منظور از امکانات نرم‌افزاری جریان اطلاعات و دانش میان پژوهشگران حوزه نظم و امنیت است که از طریق مجله‌ها، فصلنامه‌ها و منابع دیگر به صورت چاپی یا الکترونیکی انجام می‌شود.



واعظی گفت: در بخش سوم این مجموعه نیروی انسانی و پژوهشگران درون و برون‌سازمانی است که با تلاش و دانش خود می‌توانند امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را به خدمت گرفته و طرح‌های پژوهشی گوناگون را در راستای بهینه‌سازی فعالیت‌های نیروی انتظامی تدوین و اجرا کنند.



وی اظهار کرد: دفاتر تحقیقات کاربردی ناجا به‌عنوان هسته هماهنگ‌کننده امور پژوهشی وظیفه فراهم کردن سخت‌افزار لازم و زمینه تبادل اطلاعات و دانش را بین پژوهشگران به عهده دارد، همچنین ایجاد پیوند بین پلیس و دانشگاه در راستای افزایش مشارکت جامعه دانشگاهی از رسالت‌های اصلی این دفاتر محسوب می‌شود.



علی‌اکبر حیدری، رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان تاریخچه و اهمیت پژوهش از دیدگاه قرآن، ائمه و رهبر معظم انقلاب، آمار و عملکرد مقایسه‌ای با پارسال را بیان کرد که حاکی از رشد چشمگیر در اجرای طرح‌های تحقیقاتی تألیف‌ها و دیگر فعالیت‌های این دفتر تحقیقاتی بود.



وی از کسب مقام اول دفتر تحقیات کاربردی فرماندهی انتظامی استان در سال جاری بین دفاتر تحقیقات کاربردی ناجا خبر داد.



یادآور می‌شود، در پایان این جلسه از 10 نفر از پژوهشگران برتر فرماندهی انتظامی استان با اهدای لوح تقدیر و پاداش نقدی تجلیل شد.

captcha