کد خبر: 2624752
تاریخ انتشار : ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵

استان مرکزی در سالروز شهادت امام رضا(ع) غرق در اندوه و ماتم شد

گروه اجتماعی: استان مرکزی در سالروز شهادت امام رئوف هشتمین امام شیعیان غرق غم و اندوه شد و مردم ولایتمدار این استان در سوگ شهادت این امام به سوگ نشستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، در روزهای پایانی ماه صفر و شب شهادت علی‌بن موسی الرضا(ع) لباس مشکی عزاداران با فضای سیه‌پوش شهر درهم تنیده شده و حزن و ماتم برچهره سرد و زمستانی شهر حاکم شده است.

آیین های ویژه شهادت امام رضا(ع) از امشب با حضور ارادتمندان به خاندان اهل بیت(ع) در نقاط مختلف استان مرکزی برگزار می‌شود و امروز نیز مراسم ویژه عزاداری در اغلب مساجد، تکایا، حسینیه‌ها، بیت علما و روحانیان و منازل مردم برپاست.

گروه گروه از امت شهید پرور استان مرکزی با برگزاری مراسم سینه زنی و زنجیر زنی در کنار اماکن مقدسه و بقاع متبرکه این استان و سر دادن نوحه به یاد شهادت علی بن موسی الرضا(ع) اشک ماتم بر دیدگانشان جاری است.

همچنین کانون فرهنگی - هنری پیامبر اعظم(ص) مسجد علی بن ابیطالب(ع) کوی امام علی(ع) طی مراسمی یاد و خاطره یکصد و یک شهید منطقه امام علی(ع) را گرامی می‌دارد.

در این مراسم سردار عروج مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران به سخنرانی و حاج ابوالفضل ربیعی به مداحی در سوگ شهادت جانگداز هشتمین امام شیعیان علی بن موسی الرضا(ع) می‌پردازند.

captcha