به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، سردار محسن انصاری، قائم مقام بنیاد شهید و امور ایثارگران، در چهارمین نشست کارگروه توسعه خدمات الکترونیک بنیاد شهید گفت: آموزش الکترونیک و افزایش مهارتهای فنی الکترونیکی برای مدیران و کارشناسان در آموزش مبین 2 و جانشین پروری بهصورت تئوری و کارگاهی برقرار میشود تا بدینوسیله به مهارت فنی و الکترونیکی آنها افزوده شود.
وی افزود: این برنامه با هدف ارتقای سطح دانش شغلی و مهارتی برای انجام بهینه وظایف شغلی و حرفهای و ارتقای توانمندسازی کارکنان در مجتمع ایثار کردان برگزار میشود.
سردار انصاری ادامه داد: در آموزش «مبین1» که در سالهای 85 تا 88 برگزار شد، طی 32 دوره در مجموع حدود 7600 نفر از کارشناسان و مدیران بنیاد با مضامین اعتقادی، اخلاقی، مهارتی و ارتباط عمومی و الکترونیکی آموزش دیدند که منجر به پیشرفت طرحهای تحولی و دولت الکترونیک و دیجیتالسازی پروندههای ایثارگران شد و در آموزش «مبین 2» باید اشکالات گذشته برطرف و منجر به توسعه منابع انسانی بنیاد شود.
وی در ادامه بیان کرد: برنامه آموزشی «مبین 2» مشتمل بر مجموعه آموزشهای شغلی اعتقادی و اخلاقی، مهارتی و مدیریتی مرتبط با مشاغل و نیازهای بنیاد و با هدف افزایش سطح دانش شغلی و مهارتی برای انجام بهینه وظایف شغلی، حرفهای و تأمین بانک استعدادهای مدیریتی در بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار میشود.
سردار انصاری تصریح کرد: با توجه به اینکه براساس بخشنامههای ابلاغی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری امتیازات مترتب بر نظامهای منابع انسانی بر اساس دورههای آموزش شغلی تصویب شده در کمیته راهبردی آموزش دستگاههای اجرایی کشور محاسبه خواهد شد، تمامی برنامههای آموزشی «مبین2» برای توانمندسازی کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران طراحی شده است.
قائممقام بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه یادآور شد: برنامههای آموزشی «مبین2» در سه بخش «شغلی کارکنان»، «حین انتصاب مدیران» و «مدیریت استعدادها و جانشین پروری» طراحی و برنامهریزیشده است.