کد خبر: 2636022
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶
معاون فرهنگی سپاه قم:

بهترین شیوه انتقال فرهنگ نماز و نیایش، بهره‌گیری از ظرفیت فیلم و عکس است

گروه هنر: معاون فرهنگی سپاه استان قم گفت: با استفاده از ظرفیت فیلم و عکس، باید فرهنگ نماز و نیایش را به جامعه انتقال داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم به نقل از روابط عمومی دبیرخانه جشنواره نماز و نیایش اکبر بختیاری در گفت‌وگویی  با بیان اینکه هر مسلمانی برای تبلیغ دین مبین اسلام و پیام‌های معنوی آن به صورت شایسته باید در جامعه قدم بردارد، اظهار کرد: برای انتشار پیام دین باید از ابزارهای مختلف بهره جست که استفاده از رسانه‌های دیداری و شنیداری یکی از این ابزارها به شمار می‌رود.

وی بهره گرفتن از ابزارهای سینما، تئاتر، پوستر و عکس را بهترین شیوه انتقال فرهنگ معنویت اسلام به تمام نقاط دنیا دانست و تصریح کرد: با استفاده از ظرفیتی که در این ابزارها وجود دارد می‌توان به صورت شایسته مفاهیم قرآن و نماز را در سراسر دنیا گسترش داد.

معاون فرهنگی سپاه استان قم ادامه داد: نماز نوعی سپاس از خداست که باید برای ترویج آن در بین جوانان و نوجوانان بیش از پیش تلاش شود تا به رشد معنوی جامعه دست یابیم.

این مقام مسئول اضافه کرد: آثار برگزیده در جشنواره‌های موضوعی مانند نماز و نیایش باید با انجام تحقیق‌هایی که به صورت ریشه‌ای صورت می‌گیرد، انتخاب شود تا بتواند تاثیرات مطلوبی برجای بگذارد.

بختیاری خاطرنشان کرد: برگزاری جشنواره نماز و نیایش باید به دور از شعارزدگی و همراه با عمل و مطالعات عمیق صورت بگیرد تا نتایج مطلوبی را از آن شاهد باشیم و خروجی شایانی داشته باشد.

captcha