کد خبر: 2638306
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۱

برگزاری کارگاه‌های آموزش قرآن با داستان و نقاشی در شاهین‌شهر

کانون خبرنگاران نبأ/ نیکسا سلطانی: فرهنگسرای شهریار شاهین‌شهر، کارگاه‌های آموزش قرآن با داستان و نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان برگزار می‌کند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، فرهنگسرای شهریار وابسته به سازمان رفاهی تفریحی  شهرداری شاهین شهر به منظور ترویج فرهنگ قرآنی و آشنایی کودکان با قرآن کارگاه‌ داستان‌های قرآنی با نقاشی و داستان را برگزار می‌کند.

کارشناس قرآنی در این کارگاه‌ها که ویژه دانش‌آموزان دبستانی است، با بیان داستان‌هایی از قرآن و ترسیم تصاویر بر نکات آموزشی این داستان‌ها تأکید می‌کند و هم‌زمان دانش‌آموزان نیز براساس درک خود از این مفاهیم تصاویری را رسم می‌کنند.

این برنامه به صورت مستمر و رایگان در دستور‌کاری این فرهنگسرا  قرار دارد و در پایان به‌رسم یاد بود به کلیه شرکت‌کنندگان جوایزی اعطا می‌شود.

captcha