کد خبر: 2640373
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۳
بهرام بیرانوند:

حمایت از اعتبارات قرآنی وجه مشترک همه سلیقه‌‌های سیاسی در مجلس است

گروه سیاسی: منتخب مردم بروجرد با اشاره به ضرورت حمایت و تقویت اعتبارات قرآنی گفت: کمک به قرآن و فعالیت‌های قرآنی وجه مشترک جناح‌های سیاسی است.

بهرام بیرانوند، منتخب مردم بروجرد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با بیان اینکه در فضای متلاطم امروز، قرآن دژ مستحکمی است، گفت: هرکس به این دژ ورود پیدا کند و در سایه محبت اهل بیت(ع) قرار گیرد، می‌تواند از این طوفان‌ها در امان بماند.
وی افزود: بر همین اساس، مجلس شورای اسلامی نسبت به رشد فعالیت‌های قرانی نگاه مثبتی دارد تا بر اثر این فعالیت‌ها جامعه طهارت و طراوت بیشتری به خود بگیرد؛ همانطور که در اعتبارات بودجه‌های سنواتی سال‌های گذشته نسبت به رشد قاریان و حافظان قرآن کریم ملاحظاتی داشته است.
بیرانوند ابراز امیدواری کرد که در سایه حمایت دولت و مجلس از فعالیت‌های قرآنی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پرورشی، بیشترین بهره‌برداری از قرآن را به عنوان اصلی‌ترین منبع کسب معارف داشته باشند.
این نماینده مجلس نهم با تأکید بر اینکه هرچه در مباحث قرآنی پول صرف شود، هزینه نیست، گفت: اعتباراتی که برای مباحث قرآنی صرف می‌شود، بیمه سرمایه‌گذاری در جامعه است.
وی گفت: امام در سخنانی به این نکته اشاره کردند که اگر شما به زندان‌ها بروید و محل تمرکز مجرمان را ببینید، متدینین و معتقدین به تعالیم پیامبران آنجا کمتر هستند؛ بنابراین منابعی همچون قرآن می‌تواند نقش جدی تربیتی برای آحاد جامعه داشته باشد.
بیرانوند تصریح کرد: تخصیص اعتبار در این حوزه به رشد بالندگی، طهارت و سلامت جامعه می‌انجامد.
منتخب مردم بروجرد در مجلس با اشاره به ضرورت تقویت و حمایت از اعتبارات قرآنی، گفت: کمک به قرآن و فعالیت‌های قرآنی وجه مشترک جناح‌های سیاسی بوده و وجه مشترک دولت و مجلس نیز هست.

captcha